Fitnesz

2022.06.24. 10:21

Rangos eseménynek ad otthont a Körcsarnok

A Bakó-Sas Fitnesz SE által szervezett Gyermek Fitnesz Kupa után októberben az országos rangú IFBB Gyermek Magyar Kupának is a kaposvári Körcsarnok ad majd otthont.

Klein Péter

Elnyerte a Magyar Testépítő és Fitnesz Szakszövetség elismerését a Bakó-Sas Fitnesz által rendezett májusi Gyermek Fitnesz Kupa, így újabb rangos versenynek adhat otthont a kaposvári Körcsarnok. A szövetség ugyanis úgy döntött, hogy október kilencedikén Budapest helyett a somogyi megyeszékhelyen, pontosabban a Körcsarnokban rendezi meg az IFBB Gyermek Fitnesz Magyar Bajnokságot, hiszen a városban minden feltétel adott egy újabb remek versenyhez. A rangos eseményre nagyjából háromszáz sportoló érkezik majd az ország különböző pontjairól, akik egyéniben, illetve dance kategóriában pedig duóban, trióban, kis- és nagycsapatban, valamint formációban állnak színpadra és mutatják be látványos gyakorlataikat a zsűrinek.

Amennyiben a kaposvári szervezők ezen a versenyen is remekül teljesítenek, úgy a szövetség esetlegesen egy még nagyobb szabású rendezvény, egy Európa- vagy egy világbajnokság rendezésében is figyelembe veheti majd a város kínálta lehetőségeket. 

A Bakó-Sas Fitnesszel kapcsolatos további hír, hogy az egyesület június 19-én, vasárnap 17 órai kezdettel rendezi meg az évadzáró gáláját a RG csarnokban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak Prukner-Sas Médeáék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában