Labdarúgás

2022.07.07. 17:36

Major Gergő is a kiszemeltek közt

Balatonalmádiban, a Practical VLS Veszprém elleni találkozón még mindig teszt üzemmódban léptek pályára a balatoniak, akik háromszor harminc perces találkozón magabiztos sikert arattak.

Keszthelyi Zoltán

A négy gól mellett kétszer a kapufát is eltalálták Elek és Nikházi révén, az ellenfél részéről mindössze egy ziccer jött össze, azt viszont Hutvágner remekül hárította. Az újonnan igazolt Winter kapusnak finoman szólva nem sok dolga akadt. A leginkább az utolsó harmadra megélénkülő találkozón lehetőséget kapott Domján Attila vezetőedzőtől többek közt Varjas Zoltán testvére László, Vágó, Kirják, Süvöltős, Sebestyén és az utánpótlásból Kulifay. A legutóbbi szezonban Tiszakécskén, huszonegy meccsen egy gólt jegyző bal lábas támadó, Simon Márk viszont nem volt ott a pályán kisebb sérülés miatt. A balatoniak alapemberei közül ezúttal többen felmentést kaptak a kilencven perc alól.

A csákvári klub tájékoztatása szerint Major Gergő is Siófokon folytatja, aki alapembernek számított náluk, a július 16-án huszonkettedik születésnapját ünneplő jobb oldali védő huszonhat bajnokin szerepelt, ebből huszonhárom esetben kezdőként. Siófokon is ott volt a pályán csákvári színekben a két klub februári bajnokiján, amit a házigazdák nyertek (2–0).

A BFC Siófok szombaton, a Veszprémhez hasonlóan a harmadosztályban szereplő harmadosztályú Dunaújváros FC vendégeként folytatja a nyári felkészülési mérkőzések sorozatát.

Felkészülési mérkőzés
Practical VLS (NB III) – BFC Siófok 0–4 (0–1, 0–2, 0–1)
BFC Siófok: Winter – Varjas L., Vágó G., Debreceni A., Kirják – Süvöltős, Medgyesi M., Nyitrai, Kulifay – Pataki, Elek B. 45. perctől: Winter – Varjas L., Sebestyén, Varga B., Kirják – Varjas Z., Nyitrai– Balogh B., Nyári P., Girsik – Horváth P. 60. perctől: Hutvágner – Medgyesi M., Sebestyén, Varjas Z., Varga B. – Nyári P. – Balogh B., György N., Nikházi, Girsik – Horváth P. Vezetőedző: Domján Attila.
Gólszerzők: Pataki (26.p., 40.p.), Horváth P. (53.p., 67.p. – az elsőt tizenegyesből)

Címkék#BFC Siófok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában