Kézilabda

2022.08.19. 10:10

Jól sikerült eddig a Csurgói KK felkészülése

Trancsik Zsanett

 A Csurgói KK kézilabdacsapata első edzőmérkőzését a Budai Farkasokkal vívta meg augusztus hatodikán, amelyen döntetlen eredmény született. Gábor Marcell hat góllal volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa. A félidőben még hátrányban voltak a somogyiak, de végül sikerült igazságos döntetlennel lezárni a találkozót. Augusztus tizedikén a félidei 23–14-es vezetés után 39–30 arányban kerekedtek felül a csurgóiak az osztrák élvonalbeli HSG Holding Graz együttese ellen a második edzőmérkőzésükön. Augusztus tizenkettedikén a francia USDK Dunkerque Handball Grand Littoral csapatával csaptak össze. A harmadik felkészülési találkozó 35–31-es vereséggel zárult, a jó iramú összecsapás első félideje után egy góllal vezettek a franciák, sokáig szorosan alakult a meccs. Mirko Herceg és Gábor Marcell 5-5 találattal voltak a legeredményesebb játékosok.

A felkészülés eddig eltelt részéről Baranyai Norbert vezetőedző adott tájékoztatást.

– A felkészülés első felét letudva elmondhatom, hogy minden a tervezett szerint alakult, a nyári pihenő után a játékosok nagyszerű állapotban jöttek vissza és vetették bele magukat a munkába – emelte ki Baranyai Norbert, a Csurgói KK vezetőedzője a közösségi oldalukon. – A csapat új játékosainak gyorsan sikerült a beilleszkedés, biztos vagyok benne, hogy rutinjukkal, alázatukkal nagy segítségére lesznek az együttesnek. Az első három hétben komoly munkát végeztek a srácok, látszik mindenkin a bizonyítási vágy, egytől egyig kiválóan dolgoznak. Két sérültünk van, Szeitl Erik és Vasvári Ádám is műtét után lábadozik. Az ő rehabilitációjuk folyamatban van, bízunk benne, hogy belátható időn belül visszatérhetnek a pályára. A heti edzések mellett már felkészülési mérkőzések is színesítették a programot. Az első megméretést nagyon vártuk, hiszen sok idő eltelt, mióta utoljára játszottunk. Örülök, hogy meccsről meccsre egyre jobb formát tudunk mutatni. A Dunkerque elleni összecsapáson már voltak egész jó periódusaink, amelyre tudunk a jövőben építkezni. Még három hét van a felkészülésből és próbálunk mindent megtenni, hogy a bajnoki rajtra a lehető legjobb állapotba kerüljünk.

Címkék#Somogy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában