Kézilabda

2022.08.09. 10:29

Két edzőmérkőzés vár a Siófok KC csapatára

A Siófok KC augusztusi programjában több változás is történt.

Trancsik Zsanett

Fotó: NemA

Azonban a Motherson Mosonmagyaróvári KC, valamint az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni összecsapások az eredetileg tervezett időpontban kerülnek megrendezésre. Elmarad viszont a Győri Audi ETO KC elleni, augusztus huszonhatra tervezett főpróba. 

Az együttes augusztus tizenharmadikán edzőtáborba utazik, a HC Dunarea Braila vendégei lesznek. A programban szerepel több közös edzés és egy hivatalos felkészülési mérkőzés. A romániai edzőtáborból augusztus tizennyolcadikán tér majd haza az egylet. 

– A DVSC után a Győr elleni edzőmérkőzés, valamint a közös edzőtábor is elmarad, így új alternatívát kellett keresnünk – fogalmazott Uros Bregar, a Siófok KC vezetőedzője az online oldalukon. – A Braila nemrég nálunk edzőtáborozott, a közös munka pedig hasznosnak bizonyult. Ezt az együttműködést folytatjuk azzal a különbséggel, hogy most mi utazunk. 
A szurkolói ankét időpontja szintén módosult. A korábbi, augusztus tizenkettedikére tervezett esemény huszonharmadikán, a Molde HK elleni összecsapás után valósul meg. 

Kajdon Blanka, az SKC irányítója már nagyon várta, hogy Siófokra költözhessen és elkezdhesse a közös munkát a csapattársaival. A kerethez egy héttel később csatlakozott, mivel a junior-világbajnokság után kapott plusz egy hét pihenőt. Ez sokat segített neki a regenerációban. 

– Úgy érzem, motiváltabb vagyok, mint valaha, teljesen más ez a közeg, mint amilyet eddig tapasztaltam – emelte ki Kajdon Blanka. – Hihetetlenül profi mindenki, az edzések rendkívül intenzívek. Rengeteget futunk, és a taktikai elemekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Edzés után olykor annyira fáradt vagyok, hogy fél órába telik rávenni magam, hogy megmozduljak. Én viszont ezért jöttem, erre vágytam, és a felkészülés minden pillanatát élvezem. Kemény hetek vannak mögöttünk és a java még csak most jön, de tudjuk, ez kell ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célokat. Már nagyon várom a pillanatot, ez első hazai mérkőzést, amikor felvehetem az SKC-mezt és pályára léphetek a szurkolóink előtt. 

A Motherson Mosonmagyaróvári KC, valamint az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni edzőmérkőzésekre egyaránt lehet belépőjegyeket váltani a jegymester.hu felületén vagy az összecsapás napján a helyszínen, a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai jegypénztárában, amely egy órával a kezdő sípszó előtt nyitja meg kapuit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában