Rajcsics volt az MVP

2022.10.23. 12:25

Jól védekezett, simán nyert a Siófok KC a Kisvárda ellen

A K&H Női Kézilabda Liga 5. fordulójában, a Kisvárda Master Good SE otthonában szerezte meg szezonbeli második bajnoki győzelmét a Siófok KC, a siker kulcsa a remek védekezés és a nagyszerű kapusteljesítmény volt.

Sonline

KÉZILABDA NB I., NŐK A K&H Női Kézilabda Liga 5. fordulójában, a Kisvárda Master Good SE otthonában szerezte meg szezonbeli második bajnoki győzelmét a Siófok KC, a siker kulcsa a remek védekezés és a nagyszerű kapusteljesítmény volt.
Jól kezdte a mérkőzést az SKC, a hazai csapat azonban rövidesen egyenlített és ez így ment az első játékrész feléig. Sápi Gréta 17. percben szerzett egyenlítő találata után viszont igen hosszú hazai gólcsend következett. Hawa N’Diaye gólja a 25. percben azt jelentette, hogy a szünethez közeledve először vezettek három találattal a vendégek. Marina Rajcsics remek védekezést kapott és bravúrok sorát mutatta be. A vendéglátónk tizenhárom percen át volt gólképtelen, végül Karnik Szabina egy időntúli hétméteressel törte meg a csendet.
A szünetben az öltözőben maradtak a siófokiak, ami azt eredményezte, hogy Bakó Botond együttese kiegyenlített. Szerencsére gyorsan tudtak reagálni, így a 37. percben újra megvolt a háromgólos különbség, amit aztán tovább tudtak növelni Tamara Mavsar, Debreczeni-Klivinyi Kinga, Hawa N’Diaye és Andela Janjusevic góljaival. A két játékrész hajrája nagyon hasonlított, hiszen a 49. percben Sápi Gréta ismét betalált, ezt követően viszont már csak egyetlen egyszer rezdült meg a háló Rajcsics mögött. Az első játékrészben nem, a találkozó hajrájában azonban kihasználták a Kisvárda góltalanságát. Az utolsó tíz percet 7–1-re nyerték, így végül kilencgólos, magabiztos győzelmet arattak.
A találkozó MVP-je egyértelműen Marina Rajcsics volt, aki 19/36-os mutatóval, 53 százalékos hatékonysággal zárt Kisvárdán.
Kisvárda Master Good SE–Siófok KC 17–26 (8–10)
Kisvárda, 350 néző. V: Hargitai, Markó.
Kisvárda Master Good SE: Graovac – Udvardi, Kranik Sz. 7 (2), Sápi 2, Siska 1, Mérai, Bouti 2. Csere: Mátéfi D. (kapus), Trúnková 3, Juhász G., Sztamenics, Habánková 1, Akijama 1, Szarková, Kadlicsek. Vezetőedző: Bakó Botond.
Siófok KC: Rajcsics– Such N. 4, Janjusevics 4, Debreczeni-Klivinyi 5 (3), N'Diaye 5, Kajdon 1, Mavsar 7 (1). Csere: Papp N., Puhalák, Juhász F., Sirián, Kojics. Vezetőedző: Uros Bregar.
Kiállítások: 10 perc, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 4/4.

Címkék#siófok kc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában