Borítékolható eredmények

2022.10.07. 11:10

Megyei labdarúgó-bajnokság: Kutiék egy híján 30 gólnál járnak

A hétvégi, 9. fordulóban a megyei egyben szombaton a Toponár a Nagybajomot, a Marcali pedig az újonc, de egy osztállyal feljebb is jól teljesítő Kaposfüredet fogadja.

Fenyő Gábor

Fotó: Lang Róbert

A kilencedik forduló összecsapásaival folytatódik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Az Öreglak–Balatoni Vasas- és a Segesd–Balatonlelle-meccs fix 2-esnek tűnik; sem az újonc öreglakiak, sem pedig a segesdiek ebben a szezonban még nem tudtak meccset nyerni. A tabiak fellépése sem túl sok jóval kecsegtet a pontveszteség nélkül menetelő Nagyatád otthonában, mint ahogy a Juta–Balatonkeresztúr-derbi is – legalábbis az eddigi eredmények tükrében – fix egyesre vehető. A Csurgó–Kadarkút-ütközet már kiegyenlítettnek tűnik, a Toponár–Nagybajom-mérkőzésen bármilyen eredmény előfordulhat, s az ugyancsak szombat délután esedékes Marcali–Kaposfüred-összecsapás végkimenetele is kérdőjelesnek tűnik. 

 

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 
A 9. forduló párosítása 
SZOMBAT (15 óra): Toponár–Nagybajom, Marcali–Kaposfüred, Csurgó–Kadarkút, Nagyatád–Tab. 
VASÁRNAP (15 óra): Juta–Balatonkeresztúr, Öreglak–Balatoni Vasas, Segesd–Balatonlelle. A Somogysárd csapata szabadnapos lesz. 
A góllövőlista élcsoportja: 1. Decsi Richárd (Toponár) 8 gól, 2. Bradics Tamás (Marcali) 7 gól, 3–5. (holtversenyben) Baranyai Dániel (Somogysárd), Dekanics Márk (Nagyatád) és Tábori Tamás (Tab) 6–6 gól, 6–7. Horváth Milán (Balatonkeresztúr) és Virágh Krisztián (Öreglak) 5–5. 
Megyei II. osztályú 
labdarúgó-bajnokság 
A 9. forduló párosítása 
SZOMBAT (15 óra): Balatonföldvár–Fonyód, Somogyjád–Lengyeltóti, Balatonszabadi–Kiskorpád (Ádándon). 
VASÁRNAP (15 óra): Buzsák–Barcs, Karád–Kéthely, Balatonberény–Mezőcsokonya, Böhönye–Kaposmérő, Balatonszemes–Kaposfő. 
A góllövőlista élcsoportja: 1. Kuti Richárd (Mezőcsokonya) 21 gól, 2–3. (holtversenyben) Farkas Tamás (Böhönye) és Tompa István (Barcs) 11–11 gól, 4. Kuti Krisztián (Mezőcsokonya) 8 gól, 5–6. (holtversenyben) Banicz Benjamin (Barcs) és Zalivadnij Patrik (Kaposmérő) 7–7 gól. 
Megyei III. osztályú 
labdarúgó-bajnokság 
A 6. forduló párosítása 
SZOMBAT (15 óra): Zimány–Szabás, Zamárdi–Osztopán. 
VASÁRNAP (15 óra): Inke–Nágocs, Csokonyavisonta–Balatonszárszó, Somogyvár–Berzence. 
A Törökkoppány csapata szabadnapos lesz. 
A góllövőlista élcsoportja: 1–2. (holtversenyben) Torjai Miklós (Zamárdi) és Török Zoltán (Szabás) 7–7 gól, 3–4. (holtversenyben) Balogh Márió (Nágocs) és Markos Péter (Inke) 6–6 gól, 5–7. (holtversenyben) Horváth Bence (Zamárdi), Horváth Dániel Richárd (Somogyvár) és Lakatos Roland (Somogyvár) 5–5 gól. 
Megyei IV. osztályú 
labdarúgó-bajnokság 
A 6. forduló párosítása 
Északi csoport 
VASÁRNAP (15 óra): Balatonendréd–Somogyjád II.-Alsóbogát, Mernye–Andocs, Somogybabod–Kapoly, Kötcse–Ádánd, Balatonboglár–Balatonújlak. 
A Balatonszemes II.-Visz csapata szabadnapos lesz. 
A góllövőlista élcsoportja: 1. Husz Attila (Balatonújlak) 7 gól, 2–4. (holtversenyben) Kovács Csaba (Balatonendréd), Orsós Kevin István (Balatonújlak) és Répási István (Andocs) 5–5 gól. 
Déli csoport 
SZOMBAT (15 óra): Lábod–Mezőcsokonya II. 
VASÁRNAP (15 óra): Mike–Somogyszob, Iharosberény–Kaposújlak, Homokszentgyörgy–Somogyszil, Bodrog–Ötvöskónyi, Csököy–Gyékényes. 
A góllövőlista élcsoportja: 1–2. (holtversenyben) Fitos Tamás (Kaposújlak) és Kálló Kármin János (Mike) 11–11 gól, 3. Farkas Richárd (Homokszentgyörgy) 10 gól, 4–5. (holtversenyben) Beke András (Somogyszob) és Keller Róbert (Lábod) 8–8 gól, 6. Kolló Mihály (Somogyszob) 6 gól. 
 

A Toponár (fehérben) szombaton délután az erős nagybajomi együttest fogadja
Fotó: Lang Róbert

Címkék#Somogy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában