Lovastorna

2022.10.12. 15:38

Több országos bajnoki címmel tértek haza a lovastornászok

Október 8 és 9 között a budapesti Nemzeti Lovarda adott otthont a Lovastorna Országos Bajnokságnak, amely egyben az idei szezon zárását is jelenti a szakág részére.

Trancsik Zsanett

Fotó: Lázár Anikó

A kaposvári Lovasakadémia SC versenyzői a sikeres nyári Európa-bajnokság után csapat, páros és egyéni kategóriákban is indultak az országos mezőnyben.

Villányi Krisztina tanítványai remek versenyzéssel, több országos bajnoki címmel és további dobogós helyezésekkel gazdagodtak a hétvégén, dicsőséget szerezve ezzel a klubjuknak és Kaposvár városának egyaránt. Teljesítményükkel újra bizonyították, hogy az ország legjobbjai közé tartoznak és méltóképpen képviselik ezt a látványos sportágat.

Első helyezett lett a kaposvári Junior csapat. A csapat tagjai: Porcsa Lenke, Péter Ella, Lázár Noémi, Szita Eliza, Szebényi Lili és a tiszteletbeli Lovasakadémiás Keller Csenge (BLK) – PM Star Lady hátán.

Children kategóriában első helyezett lett Péter Ella Automata hátán. Felnőtt női kategóriában szintén első lett Somogyi Eszter Carlos hátán. Children kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott fel Lázár Noémi Automata hátán.

B kategóriában első helyet szerzett Szita Eliza PM Star Lady hátán, lépés páros kategóriában második helyezett lett Kászonyi Luca és Biczó Boglárka Automata hátán. C kategóriában Biczó Boglárka harmadik lett Automata hátán, amatőr lovas kategóriában szintén Automata hátán Nagy István Ádám bronzérmet szerzett. B kategóriában Szebényi Lili negyedik lett PM Star Lady hátán, Kászonyi Luca pedig a C kategóriában Automata hátán az ötödik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában