Jégkorong

2022.11.28. 13:27

Kiütéses győzelmet arattak a jéghokisok

Az Egerszegi Titánokat fogadta a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola jégkorong-együttese az alapszakasz legutóbbi fordulójában.

MW

A fiatalok győzelméhez kétség sem férhetett, már a második harmad után 4–0-ra vezettek, végül pedig 6–0-s sikert arattak.

Nem csak a támadás ment jól az U16-os gárdának ezen a mérkőzésen, Gyócsi Petra a kapuban is hatalmas teljesítményt nyújtott, többek között ezért zárhatta kapott gól nélkül a meccset a Kasi.

A csapat jelenleg az ötödik helyen áll a csoportjában, ezen a hétvégén pedig ismét itthon játszanak majd, vasárnap a Dunaújvárosi Acélbikákat fogadják 11 órától.

– A korábbi mérkőzéseink nem sikerültek a terv szerint, ezért ez a találkozó különösen fontos volt számunkra – értékelte az Egerszegi Titánok elleni összecsapást Barna Dénes, az együttes edzője. – Az első pár cserénk jó volt, gólt is szereztünk, ezt követően viszont lelassult a játékunk. Az első harmad utáni szünetben ezért rendet kellett tennünk a fejekben. A második játékrészben sikerült ritmust váltanunk, három találattal átvettük az irányítást. Az utolsó harmadban további két góllal beállítottuk a végeredményt. A csapat minden játékosa nagyot dolgozott, mindent megtettek a győzelemért. Kiemelném kapusunk, Gyócsi Petra teljesítményét, aki sérüléséből visszatérve 100%-os védési hatékonysággal segítette a gárdát.

U16 III. csoport – alapszakasz, 6. forduló

Kasi–Egerszegi Titánok 6–0 (1–0, 3–0, 2–0)

Herbán Ákos 2 gól, 3 gólpassz, Molnár Donát 2 gól, Takács Máté 1 gól, Piros Ádám 1 gól, Somogyvári Mihály 1 gólpassz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában