Kaposvári fitnesz

2022.11.15. 18:20

Lenyűgözték a zsűrit a kaposvári fitneszesek

Lenyűgözték a budaörsi Super Fitness Show zsűrijét a kaposvári Bakó-Sas Fintesz SE versenyzői, akik egyéniben és csapatban is gyarapították az éremgyűjteményüket.

Klein Péter Nándor

Kiválóan szerepeltek a Bakó-Sas Fitnesz SE versenyzői a hétvégén rendezett Super Fitness Show. A kaposvári egyesület összesen tizenhét egyéni versenyzőt nevezett, akik végül tizennégy érmet szereztek. Csapatban ugyancsak remekeltek Prukner-Sas Médea tanítványai, hiszen egy kivételével mindegyik produkciót éremmel jutalmazta a zsűri.

– Gyors, pörgős versenyen vagyunk túl, hiszen kilenc óra alatt 260 gyermek mutatta be a produkcióját – kezdte értékelését Prukner-Sas Médea, a Bakó-Sas Fitnesz SE vezetője. – Az egy kicsit nehezítő tényező volt, hogy nem lehetett a színpadon melegíteni, de a gyerekek így is nagyon élvezték a versenyt, amit egy tombolasorsolás is színesített. Az pedig egy kicsit könnyedebbé, felszabadultabbá tette őket, hogy nem IFBB pontszerző verseny volt.

A Bakó-Sas Fitnesz SE sportolóira decemberben még vár egy pontszerző verseny, amin bebiztosíthatják az előző évi dobogós helyezésüket, de addig sem maradnak feladat nélkül Prukner-Sas Médeáék, hiszen a szövetség egy új versenyforma bevezetését tervezi a gyermek korosztályban.

– A három legjobb magyarországi egyesületet, így minket is meghívott a szövetség, hogy vegyünk részt a fitness challenge nemzetközi versenyen, Szlovákiában – tudtuk meg Prukner-Sas Médeától. – Ez egy kis bevezető verseny lesz, a funkcionális tréninghez hasonló feladatokkal, melyek Exatlon című műsorban látottakhoz hasonlítanak. A szövetség célja ezzel, hogy népszerűsítse a sportágat, illetve, hogy még több gyereket tudjon bevonni.

A Bakó-Sas Fitnesz SE eredményei

Kötelező gyakorlatok

Aranyérmes: Horváth Natália (2007). Bronzérmes: Gelencsér Nóra (2010), Blága Bianka (2008).

Szabadon választott gyakorlatok

Aranyérmes: Szabó Kinga A kategória (2007). Ezüstérmes: Tóth Anilla Netti A kategória (2011), Sovák Réka Elit kategória (2011), Kordély Szonja B kategória (16 év felett), Nábrádi Júlia Artistic kategória (16 év felett). Bronzérmes: Szíjártó Mira B kategória (2013), Gáspár Bora B kategória (2010), Kiss Zsófia B kategória (2009), Sándor Kincső B kategória (2008), Horváth-Bank Norina B kategória (2007), Székely Adél A kategória (2007). 4. hely: Pető Luca B kategória (2011), 6. hely: Péterfi Anna B kategória (2012), 7. hely Bali Luca A kategória (2009).

Dance

Aranyérmes: Kesha (Tóth Anilla Netti, Fodor Noémi B kategória, duó 10-12 év), Magical Routine (Gáspár Bora, Tóth Anilla Netti, Fodor Noémi, Ernst Anna, Balázs Bernadett, Pető Luca, Péterfi Anna, Sándor Kincső, Horváth-Bank Norina, Bali Luca, Sovák Réka, Székely Adél, Kordély Szonja, Szabó Kinga, Nábrádi Júlia, Ojtó Lola, Kiss Zsófia).

Ezüstérmes: Soda&Yoda Start kategória (Rébay Lilien, Dobrovóczky Panna, Réti Fanni, Németh-Jó Alíz, Tömösváry Zorka, Bárány Dóra, Erdélyi Olívia), Karnevál formáció, 10-12 évesek (Tóth Anilla Netti, Fodor Noémi, Pető Luca, Péterfi Anna, Balázs Bernadett, Ojtó Lola, Sovák Réka). Angyal-Ördög csapat, 13-15 évesek (Bali Luca, Sovák Réka, Tóth Anilla Netti, Kiss Zsófia).

4. helyezett: My Heart csapat, 10-12 évesek (Balázs Bernadett, Péterfi Anna, Pető Luca).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában