Asztalitenisz

2023.01.03. 15:55

Hajnalig tartó meccsekkel emlékeztek a kiváló edzőre

Tizenhét gyermek, tizenegy szülő és öt felnőttjátékos mérte össze a tudását a Kaposvári Asztalitenisz Club egykori utánpótlásnevelő edzőjéről, Balogh Józsefről elnevezett emlékversenyen.

Molnár Gábor

 – Reggel kilenckor kezdődött és hajnali egy óráig pattogott a kaucsuklabda a Kaposvári Asztalitenisz Csarnokban – tájékoztatott Borda Ilona, a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség titkára. – Immár huszonhetedik alkalommal rendezték meg ugyanis a klub egykori utánpótlásnevelő edzőjéről, Balogh Józsefről elnevezett emlékversenyt, mely egyben Somogy megye pingpongévzáró eseménye is.
– A versenyt a Kaposvári Asztalitenisz Club és a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség szervezésében bonyolították le – tette hozzá Borda Ilona. – A megméretésen tizenhét gyermek, tizenegy szülő és hetvenöt felnőttjátékos mérte össze a tudását a különböző kategóriákban. Délelőtt a gyermekek és a szülők, míg délután a felnőttek küzdöttek amatőr, megyei illetve NB-s kategóriában.
A legfiatalabbaknál, a kezdők között Bai Máté (Dömsöd), a haladóknál Márton Kornél (Kaposvári AC) diadalmaskodott. A szülöknél Fenyvesi Ferenc (Kaposvár) bizonyult a legjobban, a felnőtteknél, az amatőrök között Balázs-Piri Balázs (Kaposvár) állhatott fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. A megyei kategóriában Kovács Antal (Marcali), az NB-sek között pedig Vass Bertalan (Dombóvár) nyert.

 

Az emlékverseny végeredménye
Gyermekek, kezdők: 1. Bai Máté (Dömsöd), 2. Gundy Lőrinc (Kaposvár), 3. Vajda Soma (Kaposvár). Gyermekek, haladók: 1. Márton Kornél (Kaposvári AC), 2. Domján Zsombor (Kaposvári AC), 3. Márton Marcell (Kaposvári AC), Bai Hanna (Dömsöd) különdíjat kapott. Szülők: 1. Fenyvesi Ferenc (Kaposvár), 2. Balassa Tamás (Kaposvár), 3. Detrich Miklós (Kaposvár). Felnőttek, amatőr: 1. Balázs-Piri Balázs (Kaposvár), 2. Szalaki Attila (Kaposvár), 3. Szabó Tamás (Dombóvár) és Tamás László (Nagybajom). Megyei: 1. Kovács Antal (Marcali), 2. Lajos Bence (Fonyódi Petfői SE), 3. Lukács Zsolt (Nemesdéd), 4. Fehér András (Hévíz SE). NB-sek: 1. Vass Bertalan (Dombóvár), 2. Kőszegi Gergő (Dombóvár), 3. Hőgye Gábor (PEAC) és Fehér Dominik (Héviz SE).
A Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség hagyományosan ezen a viadalon adja át a Somogy Megye Asztalitenisz Sportjáért elismeréseket. A játékosoknál Major Ferenc (Kaposvári AC), az edző-játékos kategóriában Dani Róbert (Kaposvári AC), a sportvezetők közül Borda Ilona (a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség titkára) vehette át az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában