Labdarúgó NB II.

2023.01.24. 11:46

Horváth Milán visszatért a BFC Siófok együtteséhez

A Labdarúgó NB II. tavaszi rajtjára készülő BFC Siófoknál folytatja pályafutását Horváth Milán, aki kölcsönbe érkezik a somogyi klubhoz a Budapest Honvéd együttesétől.

Molnár Gábor

Horváth Milán

Fotó: BFC Siófok

Horváth Milán
Fotós: BFC Siófok

– A 2002-es születésű belső védő két szezont már játszott csapatunkban, a 2020/2021-es bajnoki évadban huszonöt alkalommal volt kezdő, ötször csereként lépett pályára, és egy gólt szerzett a Merkantil Bank Liga NB II.-ben – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a Balaton-parti egyesület.
A 2021/2022-es szezonban huszonkét alkalommal  húzhatta magára a Siófok-mezt a másodosztályban.  Horváth Milánt az elmúlt nyáron az OTP Bank Liga NB I.-ben szereplő Mezőkövesd igazolta le, és szerephez jutott – a kooperációs megállapodásnak köszönhetően – a szintén a Merkantil Bank Liga NB II. Kolorcity Kazincbarcika SC együttesében is.
Az előttünk álló hétvégén elkezdődik a pontvadászat a másodosztályban is. A BFC Siófok hazai bajnoki mérkőzéssel nyitja meg a tavaszi menetelését. Dragan Vukmir – aki a téli szünetben Domján Attilát váltotta a balatoniak kispadján – vezetőedző társulata  az Aqvital FC Csákvár alakulatát látja majd vendégül vasárnap, 13 órától.

Címkék#BFC Siófok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában