Kézilabda

2023.01.04. 15:33

Kialakult a pontos menetrend a Siófok KC tavaszi szezonjára

A hétvégén folytatódnak az EHF Európa-liga küzdelmei, a Siófok KC főtáblára jutásával további hat csoportmérkőzéssel bővült a 2023-as versenynaptára. Ez egyben azt is jelenti, hogy jelentősen át kellett alakítani a bajnoki menetrendet.

MW

Fotó: NemA

Janurában huszonhárom nap alatt hét mérkőzés vár a siófoki csapatra, míg februárban további öt találkozót abszolvál, ami azt jelenti, hogy negyvennyolc nap leforgása alatt, három különböző sorozatban tizenkét tétmérkőzésen lép pályára. Ebből nyolc összecsapást hazai környezetben, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban vív.

Új, egyaránt hétközi dátumot kapott a Mosonmagyaróvár, a Budaörs és a Békéscsaba elleni bajnoki. Utóbbi esetében ráadásul a pályaválasztói jog is megfordult, a két csapat idei első mérkőzését Siófokon rendezik. Az Érd és a Győr elleni bajnoki maradt az eredetileg tervezett időpontban.

Később kerül lejátszásra a Vác elleni hazai, valamint a NEKA elleni idegenbeli bajnoki. Előbbi április huszonkettedikén kerülhet megrendezésre, míg utóbbi egyelőre nem kapott új, hivatalos dátumot.

A Siófok KC a Magyar Kupa küzdelmeit is megkezdi ebben a periódusban, a Mosonmagyaróvár elleni összecsapás február tizenötödikén esedékes a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

Az EHF Európa-liga hazai csoportmérkőzéseire már megvásárolhatóak a belépőjegyek a jegymester.hu felületén, míg a most hivatalossá vált bajnoki- és kupameccsek esetében hamarosan indul az értékesítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában