Kosárlabda

2023.01.27. 15:43

Kometa Kaposvár: visszavágnának a ZTE-nek

Szombaton, 18 órától a Zalakerámia ZTE KK együttesét látja vendégül a Kometa Kaposvári KK a férfikosárlabda NB I./A 18. fordulójában.

Molnár Gábor

Krnjajski Borisz, a Kometa Kaposvári KK játékosa

Fotó: Lang Róbert

Fontos és nehéz összecsapás elé néz a Kometa Kaposvári KK szombaton, 18 órától hazai pályán, ugyanis a remek formának örvendő Zalakerámia ZTE KK együttese ellen lép pályára a férfikosárlabda NB I./A tizennyolcadik fordulójában a Kaposvári Városi Sportcsarnokban. A zalaiak zsinórban már hat nyertes meccsnél tartanak, legutóbb a Budapest Honvéd ellen diadalmaskodtak, és tizenkét győzelemmel, valamint öt vereséggel a tabella harmadik helyén állnak. A somogyiak is egy diadal után várják a találkozót, múlt szombaton, kiváló védekezéssel, egy remek hangulatú összecsapáson sikerült legyőzniük az oroszlányi MVM-OSE Lions együttesét. Ezen a meccsen mutatkozott be az új légiós, az amerikai De'Sean Parsons, akinek hat pont, hét lepattanó, három szerzettlabda és egy gólpassz került a neve mellé.

 Az „odavágó” nagyon érdekesen, ám a kaposváriak szempontunkból nagyon rosszul alakult, a házigazda ugyanis mindössze egyetlen negyedet, a harmadikat tudta megnyerni, igaz, azt húsz ponttal, s ez elegendő volt ahhoz, hogy győzelmet arasson. Nem túlzás kijelenteni, ha egy kicsit jobban odafigyeltek volna, akkor diadallal térhettek volna haza a ZTE otthonából. Most szombaton azonban lehetőségünk nyílik a revansra, ám ehhez az kell, hogy minimalizálják a hibák számát, s a játékosok tartsák be a taktikai utasításokat.
A csapatkapitány, Krnjajski Borisz felépülése jól halad, ám a Zalaegerszeg ellen még biztosan nem lesz bevethető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában