Helyi sport

2023.02.03. 12:10

Kovács Gergő: újabb kettő év az akadémiai együttesben

MW

A HSA NEKA férfi NB I.-es kézilabdacsapata újabb két esztendőre szóló szerződést kötött Kovács Gergővel.
– Az akadémia saját nevelésű irányítója 2014-ben került Balatonboglárra, és az évek alatt több korosztályos bajnoki címet szerzett csapataival, majd tavaly bemutatkozott az NB I.-es mezőnyben és házi gólkirályként száztizenhárom találatot szerzett márciusi sérüléséig – tájékoztatott hivatalos honlapján a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia. – A 22 éves játékos a jelenleg zajló rehabilitációja után remélhetően az idén tavasszal ismét visszatér a pályára, hogy bizonyítsa tehetségét. A HSA NEKA jelenleg a K&H férfi kézilabda liga kilenceik helyén áll, és a cél továbbra is magyar fiatalokból  – lehetőleg minél több saját nevelésű játékosokból – álló keret összeállítása.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Dely Márton, Kathi Sándor és Temesvári Gábor újabb két évig erősíti a férfi kézilabda NB I.-ben szereplő HSA NEKA férficsapatát, Kovács Tamás egy esztendőt hosszabbított. A szintén az élvonalban szereplő női együttes az NB I./B-ből igazolt irányítót, Bató Lili az Eszterházy SC-től érkezett a Balaton déli partjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában