Kaposvári VK

2023.03.27. 12:55

Felemás az utánpótlás mérlege

Utánpótlás vízilabda A Dunántúli Vízilabda Liga gyermek III. bajnokságának felsőházi rájátszásában érdekelt kaposvári fiatalok hazai medencében küzdöttek a pontokért a harmadik fordulóban.

Klein Péter

Horváth Dániel tanítványai bár az első mérkőzésüket nagy csatában elveszítették az ősi rivális Pécs ellen, de a másodikat már remekül indították, s végül három góllal megverték a Tatabányát.

A Dunántúli Vízilabda Liga baby I. bajnokságának alsóházi rájátszásában szereplő kaposvári vízilabda palánták a harmadik fordulóban Nagykaniszán ugrottak medencébe, ahol a házigazda és a Székesfehérvár csapatai ellen játszottak egy-egy mérkőzést (ebben a korosztályban még nincs hivatalos végeredmény).

Dunántúli Vízilabda Liga gyermek III., bajnokság, felsőházi rájátszás, 3. forduló

Pécsi Sportiskola–Kaposvári VK 12–10 (3–2, 4–3, 3–2, 2–3). A kaposvári gólszerzők: Tahin B. 5, Csonka N. 2, Bartos Á., Vajay L., Molnár V.

Kaposvári VK–Tatabánya VSE 8–5 (1–0, 2–0, 2–2, 3–3). A kaposvári gólszerzők: Tahin B. 3, Waibl E., Vajay L., Füzi M., Molnár V., Csonka N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában