RÖPLABDA EXTRALIGA, FÉRFIAK

2023.03.21. 11:33

Szerdán este már eldőlhet a négy közé jutás

Szerdán 20 órakor játsszák a Debreceni EAC–Fino-Kaposvár férfi röplabda bajnoki negyeddöntő harmadik felvonását.

Fenyő Gábor

Miután a somogyiak az első meccset idegenben, majd a második ütközetet a Kaposvár Arénában is magabiztosan behúzták, így már 2–0-ra vezetnek az egyik fél három győzelméig tartó párharcban. Ez azt jelenti, hogy ha a Fino megint nyer(ne) Debrecenben, akkor már már az elődöntőre készülhet és összpontosíthat a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edzőpáros vezette alakulat. Ha viszont hazai siker szület – de erre inkább ne is gondoljunk... –, akkor vasárnap este újra összecsap egymással a két társulat a somogyi megyeszékhelyen.

Amúgy mindegyik negyeddöntő 2–0-ra áll. A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika–Bp. Kistext JP Auto Mercedes SE mérkőzést ma este játsszák, míg a Pénzügyőr SE–MAFC-BME fővárosi derbit szerdán 18.30, a Székesfehérvári MÁV  Előre SC-Foxconn–Kecskeméti RC találkozót pedig fél órával később rendezik majd. Ha tovább folytatódik a sorozat, azaz ismét a korábbi győztesek nyernek, akkor a bajnoki elődöntőben a Pénzügyőr vendége lesz a Fino-Kaposvár (mivel a bajnoki alapszakaszban végül csak az ötödik helyen zártak), Kazincbarcikára pedig az Extraliga újonca, a Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn utazik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában