Kézilabda

2023.03.07. 15:21

Tizennyolc NEKA-játékos kapott válogatott meghívót

Chema Rodriguez szövetségi kapitány Krakovszki Bencét, Krakovszki Zsoltot és Palasics Kristófot hívta be a felnőttválogatott keretébe.

Molnár Gábor

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

Ezen a héten különböző helyszíneken edzőtáboroznak a férfi kézilabda-válogatottak, amelyeken összesen tieznnyolc NEKA-játékos szerepel. Budaörsön a felnőttekkel kezdte el a felkészülést Krakovszki Bence, Krakovszki Zsolt és Palasics Kristóf, a junioroknál hét akadémista készül együtt Siófokon, az ifjúsági és serdülő korosztályos csapatba egyaránt négyen kaptak meghívást.
A felnőtt férfi válogatott Budaörsön gyakorol hétfőtől a Svájc elleni Eb-selejtezőkre. Chema Rodriguez szövetségi kapitány a HSA NEKA NB I.-es csapatából három fiatalt, Krakovszki Bencét, Krakovszki Zsoltot és Palasics Kristófot hívta be a keretbe.
– Sótonyi László irányításával gyakorol a nyári világbajnokságra a juniorválogatott, a keretben játékosaink közül Karai Miklós, Papp Tamás, Sisa Erhárd, Szilágyi Benjámin, Sztraka Dániel, Tárnoki Márkó és Temesvári Gábor szerepel – tájékoztatott a neka.hu. – A mieink a spanyol, a szlovén és a portugál válogatottal együtt négy nemzet tornát játszik péntektől.
Az ifjúsági válogatott Gyálon találkozik, majd Portugáliáában lép pályára két felkészülési meccsen. A keretben Bali Bence, Kathi Sándor, Kovács Tamás és Radvánszki Attila képviseli a NEKA-t. A serdülő válogatott összetartása két mérkőzéssel zárul Románia ellen, a szövetségi edző Janowszky Soma Andrást, Szabadi Milan Anthonyt, Vida Rókus Mihályt és Zakor Zalánt hívta meg a gyakorlásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában