Magyar foci

2023.05.07. 10:55

Botrány: toponári szurkolók verték a kadarkúti labdarúgókat a pályán

A szombaton délután játszott Somogy vármegyei I. osztályú Toponár–Kadarkút labdarógó bajnoki mérkőzés mindössze 71 percig tartott.

Fenyő Gábor

64804459

Fotó: salajean

A történetnek érdekes előzményei vannak. Az esélytelenebb házigazdák a 70. percben már 3–1-re vezettek, amikor két néző magából kikelve berohant a pályára, s megfenyegették a vendég Kadarkút egyik játékosát. Persze, a csapattársai azonnal a védelmére keltek. Gyorsan elszabadultak az indulatok, miközben a vendégek játékosát, Kovács Krisztiánt vagy ököllel megütötték, vagy pedig valamivel megdobták. A kadarkúti labdarúgónak felszakadt a homlokán a bőr, s a keze is csúnyán vérzett. Ekkor  úgy döntött a vendég kadarkútiak játékosedzője, Pandur Ádám, hogy ilyen körülmények közepette nem folytatják a meccset, s lehívta a pályáról játékosait.

– Természetesen értesítettük a rendőrséget, s feljelentést tettünk a két pályára beszaladt toponári szurkoló ellen – mondta Pandur Ádám játékosedző. – Na persze, a két bajkeverő már nem volt ott a pálya környékén. Úgy tudjuk, valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök. Kovács Krisztián pedig a meccs után rögtön a kórház felé vette az irányt, hogy látlelet készüljön a sérüléseiről. De tudja, hogy mi a legszörnyűbb ebben az egészben? Az, hogy mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést... Nem is vettem át a jegyzőkönyvet. Gyaníthatóan ők teljesen más szemszögből közelítik meg a történteket. Mi azért bízunk – és töretlenül kitartunk – az igazunk mellett.

 

Képünk illusztráció, nem a szétvert focistáról készült!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában