Kézilabda

2023.05.21. 16:04

Nem tudta megszorongatni a Szegedet a Csurgó

Huszár Hajnalka

Forrás: Szabados Árpád

Nagy várakozás előzte meg a Szeged vendégszereplését. A csapat szerette volna megismételni a Veszprém elleni kiváló szereplést. Voltak hiányzói a csapatnak, így két fiatal, saját nevelésű játékos is keretbe került. Sajnos nem indult jól a találkozó, a Szeged gyorsan magához ragadta a vezetést. Markez találataival sikerült egy kicsit zárkóznia a hazaiaknak, de ennél közelebb nem sikerült kerülni a vendégekhez. Sajnos Szeitl Erik idő elött kipontozódott ez sem könnyítette meg Baranyai  Norbert fiainak helyzetét. A félidő hajrájában a Szeged bebizonyította, hogy  nem hiába vezeti a tabellát.

A második játékrészben sajnos nem sokat változott a helyzet. A Szeged elhúzott, a Csurgó felzárkózott, majd a Szeged ismét ellépett. Nem sikerült  közelebb kerülni a vendégekhez ebben a játékrészben sem. Az viszont bizakodásra adott okot, hogy  a fiatal csurgói játékos, Horváth Péter is lehetőséget kapott a végjátékban. A bajnokság zárómérkőzésén ismét hazai pályán szerepel a Csurgó és szeretné győzelemmel zárni a szezont.

- Egy nagyon fontos meccsen sikerült nyernünk a mai napon. Jó játékkal sikerült elhúznunk az első félidőben ami jobban is sikerült mint a második.  Szerencsére jo volt a védekezésünk az utolsó pillanatig komolyan vettük a találkozót. Szeretnénk bajnokként zárni az alapszakaszt és ezért mindent meg is tettünk, nyilatkozta a mérkőzés után a vendégek trénere Juan Carlos Pastor.

- Sajnos még érződött a csapaton a Gyöngyös elleni vereség. Nem úgy sikerült a találkozó ahogy számítottunk rá bár készültünk a Szeged beálló játékára nem tudtuk folyamatosan tartani. Bizonytalan volt a vedekezésünk.  Második játékrészben igyekeztünk felzárkózni de amikor volt esélyünk közelebb jönni bele-bele hibáztunk. Kimaradt lehetosegeink megbosszulták magukat. Az utolsó mérkőzésen győzelemmel szeretnénk búcsúzni, mondta Baranyai Norbert, a CSKK trénere. 

CSURGÓI KK
26
OTP BANK PICK SZEGED
33
(12-18)
CSURGÓ: FÜSTÖS Á.– Tóth Á. , Krecic 2 , KRSZMANCSICS 8 (4), Szeitl  L. 2, HERCEG 6, Bazsó 1. Csere: HOLLÓ,(kapus), Gebhardt ,Markez  3(1), Szeitl E 1,GÁBOR M. 3 , BORSOS ,Spruk.Horvath P. Edző: Baranyai Norbert
MOL PICK Szeged: Mikler– Radivojevic 4(1), Szita  1, Bombac 2  ROSTA M. 8  Bodó 3  Stepancic Csere Allilovic ( kapus) Martin 1,Gábor, GARCIANDIA 8,  MACKOVSEK 5, Tisza, Blonz 1 Molnár R. Juan Charles Pastor
Helyszín, Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok  900 néző. V: Fekete - Tóth
Az eredmény alakulása. 6. perc: 2–5. 15. p.: 7–9 24. p.: 10-14 27.p.: 11-14  35. p.: 16–15. 38. p.: 15–21. 45 p.: 19–25. 51. p.: 22–28. 57. p.: 25–33
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. 
Hétméteresek: 5/5, ill. 2/1
 

Címkék#Csurgói KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában