Világbajnokság

2023.05.22. 14:22

Socca: Kijelölték a magyar válogatott vb-keretét

Kerethirdetés a socca-válogatottnál.

Az 5+1-es kispályás labdarúgó-világbajnokságra készülő nemzeti csapat az egyik legnehezebb csoportba került, a cél azonban nem változott: tovább kell jutni a négyesből.

A németországi Essenben megrendezendő világbajnokságon a magyarok Törökország ellen kezdenek, ezután a regnáló világbajnok Brazília, végül Elefántcsontpart lesz az ellenfél a csoportkörben.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány szerint a cél a továbbjutás. „Élőben néztem a sorsolást, a közvetítő riporter is megjegyezte, hogy amolyan ’halálcsoportba’ kerültünk. Ezzel azonban mi nem szeretnénk foglalkozni, az első kettőben szeretnénk végezni a csoportban, és akkor biztos a továbbjutás.” – mondta a szövetségi kapitány.

A magyar keret:

Kapusok: Szacskó László, Lieszkovszky Zalán

Mezőnyjátékosok: Bartucz Martin, Bánfalvi Balázs, Bognár Bence, Petric Branko, Czerman Márk, Érsek Róbert, Fekete Róbert, Fülöp Noel, Hollauer Balazs, Huszty Dániel, Irhás Ignác, Sulyok Richárd, Titkó Gergő

Szövetségi kapitány: Schrancz Balázs, segítője: Jenei Ottó

forrás:socca-vb közlemény

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában