országos bajnokság

2023.05.15. 12:45

Sorra jöttek az óriáspontyok a desedai versenyen - fotók!

A QUICKBAITS csapata tökéletes teljesítménnyel nyerte a Desedán rendezett XV. pontyfogó országos bajnokság elődöntőjét.

Molnár Gábor

Fotó: MOHOSZ FB

Csütörtökön kezdődött és vasárnap ért véget a XV. pontyfogó országos bajnokság elődöntője, melynek a Deseda adott otthont. Az időjárásban nem, viszont a halakban örömüket lelhették az indulók, hiszen az égiek nem könyörültek meg az indulókon, viszont sok szép fogásnak örülhettek.
 

Fotó: MOHOSZ FB


– A felszerelések épphogy száradásnak indultak, azonban a lefújás után is kitartó eső gondoskodott arról, hogy otthon mindenki kénytelen legyen mindent cuccát rendbe tenni – tájékoztatott a Magyar Országos Horgász Szövetség. – Persze ez a halakat egy cseppet sem érdekelte, volt ahol az utolsó pillanatban is elhúzták a szereléket. Deseda újra megmutatta, hogy egy igazi vadon, ahol minden egyes kopoltyúsért külön meg kell küzdeni. Hiába az erős rajt, utána akár egy napig kapás nélkül ülhetünk a sátorban, végül voltak, akiknek aludni sem volt idejük, annyi teendő akad miközben egymást érték a szebbnél szebb halak.
 

Fotó: MOHOSZ FB


A QUICKBAITS csapata tökéletes teljesítménnyel nyerte az első elődöntőt, így óriási lépést tettek a fináléba jutás felé vezető úton, míg a No Name Team az ezüstérem megszerzésével szerzett magának nevet. A bronzért kiélezett küzdelem zajlott, ami az utolsó órákban megfogott halakkal billent az SBS-Xtra Carp Club felé. Pontegyenlőséggel, de jobb fogott súllyal tudták megelőzni a Castawy PVA–Dudi Baits csapatát.

A részletes eredményeket itt találod!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában