Röplabda

2023.06.01. 13:32

Hetedik lett végül a Kasi együttese

Fenyő Gábor

Balatonfüreden a Szent Benedek Gimnázium tornacsarnokában rendezték a gyermek (U15) II. osztály/Nyugati csoport helyosztó mérkőzéseit az 5–9. helyekért. 
A Hanusz Réka irányította Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” csapata az első fellépésén 65 perc alatt 3–0-ra verte a Tatabányai RSE egyletét, majd nagy csatában, ötjátszmás összecsapáson 105 percig tartó küzdelemben alulmaradt a KSE „kék” alakulatával szemben. Így a hetedik helyért játszhattak, amelyen sima 3–0 arányban legyőzték a Bp. Vasas SC „fehér” együttesét; utóbbi találkozó 64 percig tartott.

Eredmények: Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga”–Tatabányai RSE 3–0 (21, 11, 18); KSE „kék”–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” 3–2 (18, 23, –24, –18, 12). A hetedik helyért: Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga”–Bp. Vasas SC „fehér” 3–0 (15, 20, 14).

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” II. osztályú gyermek (U15) csapata: Borhi Luca (csapatkapitány), Surányi Teréz, Takács Luca, Schmidt Nóra, Lantos Luca, Rádi Zoé Zóra, Pabst Kamilla, Nock Rebeka, Könye Zsófia, Dub Karina, Csatári Laura Panna, László Regina Boglárka, Magyar Kata Krisztina (liberó), az edzőjük Hanusz Réka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában