E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I.

2018.03.17. 20:54

A sereghajtó otthonában is simán nyert a Kaposvári VK

A hazai bajnokihoz hasonlóan idegenben is magabiztosan verte a Kaposvári VK foghíjas társulata – Varga Zsolt és a kapus Krémer Balázs is kihagyta a Tisza-parti fellépést – a sereghajtó ContiTech-Szeged csapatát, amely még mindig vár az első pontjára.

Fenyő Gábor

Contitech-Szeged–Kaposvári VK 11–15 (3–6, 1–5, 4–2, 3–2)

Szeged. V.: Vogel, Marjay.

A foghíjas Kaposvári VK társulatának számára – Varga Zsolt eltiltás miatt nem játszhatott, Krémert pedig a másik Balázs, Nemes helyettesítette a kapuban – nem okozott megoldhatatlan feladatot a sereghajtó, továbbra is pont nélkül álló Contitech-Szeged elleni találkozó.

A vendég somogyiak már az első félidő végére hétgólos előnyt szereztek, így a folytatást lazábbra vették. A harmadik és a negyedik játékrészt ugyan a házigazda sereghajtó Tisza-partiak nyerték, azonban a kaposváriak tetemes előnyéből négygólnyi a végére is megmaradt.

Tovább őriz idei veretlenségét a Kaposvári VK alakulata, amely a jövő hétvégén, szombaton a Metalcom-Szentesi VK vendége lesz.

ContiTech-Szeged: Leposa – Korbán (3), Börcsök M. (3), Fodor R. (1), Farkas K. (1), Berki R. (1), Baróthy. Csere: Irmes (2), Sikter, Mekkel, Vidovics, Zatykó L., Molnár D. Vezetőedző: Varga Péter.

Kaposvári VK: Nemes B. – Vindisch (3/1), Tóth K. (3), Kovács O. (2), Giga (2), Juhász-Szelei (1/1), Dobos D. Csere: Sántavy (2), Lukács Á. (1), Palotás (1), Pataki, Németh L. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 10/2, illetve 9/6.

Akciógólok: 9, illetve 7.

Ötméteresek: –, illetve 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában