röplabda-előzetes

2018.04.25. 18:10

A jövő héten pénteken kezdődik a bajnoki döntő

A jövő héten pénteken 18 órakor megkezdődik Barcikán az egyik fél három győzelméig tartó Vegyész RC Kazincbarcika–Fino-Kaposvár férfi röplabda bajnoki döntő.

Fenyő Gábor

Az egyik fél három győzelméig tartó sorozat 7-én, hétfőn 20 órakor Kaposváron folytatódik, majd Barcikára költöznek a küzdő felek. A harmadik találkozó 10-én, csütörtökön szintén 20 órakor lesz, s miután a somogyi megyeszékhelyen teremproblémák adódtak, így 12-én, szombaton – már persze ha szükség lesz újabb meccsre – ismét a Vegyész otthonában szólítják pályára a csapatokat 17.30 órakor. A mindent eldöntő ötödik találkozónak viszont Kaposvár lenne a házigazdája 14-én, hétfőn 18 órakor. A tervek szerint a második, a harmadik és a negyedik aranymeccset az M4Sport közvetíti.

A magyar férfi röplabda-válogatott új szövetségi kapitánya, Bogdan Tanase kijelölte bő keretét a május második felében rajtoló Európa Ligára. A 22-es keretben a Fino-Kaposvár hat játékosa – Keen Cameron, Nagy József, Bögöly Gábor, Kalmár Ákos, Horváth Kristóf és Pápai Péter – szerepel. A magyar együttes Horvátországgal, Fehéroroszországgal és Albániával mérkőzik majd oda-visszavágó alapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában