vízilabda előzetes

2018.02.20. 16:39

Az év meccse következik szerdán este

Az év meccse – akár így is beharangozhatnánk a szerdán 20 órakor kezdődő Kaposvári VK–Debreceni VSE ütközetet, amelynek a tétje a felsőházi rájátszás.

Fenyő Gábor

A lényeg, hogy a kaposvári pólósoknak mindenképpen nyerniük kell(ene) a Debrecen ellen – a döntetlen a vendégeknek jó –, míg az ezzel párhuzamosan zajló fővárosi derbin a Vasas-Plaketnek nem szabad győzrnie az MKB-Euroleasing BVSC-Zugló otthonában.

Milyen jó ezt leírni: az idén még százszázalékos a Kaposvári VK társulata, s azon vannak, hogy a negyedik bajnokijukat is behúzzák. Bár az első körben ősszel Debrecenben két gólos somogyi siker született, ez senkit ne tévesszen meg: Dobos Dávid, Varga Zsolt és Kovács Olivér is sérüléssel bajlódik, Nikola Giga betegséggel küzd, Vindisch Ferenc pedig vagy egy héten át vírusos megbetegedéssel bajlódott, ám a meccsre természetesen megpróbálják őket „összedrótozni”. Hogy milyen erőállapotban lesznek, nem tudjuk, azt viszont igen: a többiekkel együtt úgy fognak a Debrecen ellen küzdeni-hajtani, mintha csak az életük múlna rajta.

A hírek szerint a szurkolók is nagyon készülnek az év pólómeccsére. A szerda esti jeles eseményen a Kaposvári KK, valamint a Fino és az 1. MCM-Diamant hívei is ott lesznek, hogy egymással vállvetve közösen kiszurkolják a hőn áhított felsőházi tagságot. Valahogy csak össze kell jönnie...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában