Labdarúgás NB III. Nyugati csoport

2018.04.21. 18:40

Böjte Patrik ezúttal is remek cserének bizonyult

A Pénzügyőr SE vendégeként lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC az NB III. Nyugati csoportjának 24. fordulójában. Az éllovas kaposváriak Ivancsics Gellért lövésével szereztek vezetést, majd a csereként beálló Böjte Patrik állította be a végeredményt.

Klein Péter

A kaposváriak az első percektől kezdeményezően játszottak, majd az első negyed óra elteltével gólban is megmutatkozott a fölényük. Nagy János beadását a hosszú oldalon üresen érkező Ivancsics Gellért kapásból lőtte a kapuba. A szünetig bár többször próbálkoztak a somogyiak, főleg Nagy János beadásai után, vagy célt tévesztettek, vagy Czuczi Márton tudott védeni. A másik oldalon csak két komolyabb lehetőséget jegyezhettünk fel az első

játékrészben. Mindkét esetben Havasi Dániel próbálkozott, először az oldalhálóba lőtt, majd a fejesét Slakta Balázs ölelte magához.

A második félidőben Sóron Tibor parádés ollózásával növelhette volna előnyét a Rákóczi, de les miatt érvénytelenítette a találatot a játékvezető. Ablonczy Gerjén szabadrúgásával, kis híján egyenlítettek a hazaiak, de a kapufa Slakta Balázzsal és a Rákóczival volt. A kaposváriaknál Böjte Patrik ismét remek cserének bizonyult. A középpályás két perccel pályára lépése után duplázta meg a Rákóczi előnyét, egy jobboldali beadás után. A folytatásban megélénkült a találkozó, mindkét kapu előtt adódtak óriási lehetőségek, de újabb gól már nem esett.

A kaposváriak ismét magabiztos sikert arattak, így kétpontos előnnyel várhatják az FC Ajka elleni rangadót.

 

Pénzügyőr SE–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)

Budapest, 200 néző. V.: Szilágyi (Kövér, Szabó F.).

Pénzügyőr SE: Czuczi – Fekete M. (Farkas M., 84. p.), Csicsvári, Biró, Luczek, Varga-

Sebestyén – Sztrunga (Orbán, 74. p.), Szabó B., Despotovics (Ablonczy, 63. p.) – Havasi,

Horváth P. Vezetőedző: Simon Antal.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Nagy J., Lakatos G., Szabó A. (Tratnyek, 82. p), Hadaró –

Szakály A., Nagy K. – Sóron (Sárközi, 61. p.), Ivancsics, Kollega K. (Böjte, 71. p.)–

Andorka. Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: ifj. Petrók Viktor.

Gólszerzők: Ivancsics (18. p.), Böjte (73. p.).

Sárga lap: Horváth P. (49. p.), illetve Böjte (81. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában