női Kézilabda

2017.10.18. 18:47

Értékmérő meccs lesz a dunaújvárosi összecsapás

Az Érd elleni tízgólos hazai vereség után egy újabb, a végső helyezések szempontjából fontos találkozó vár a Siófok KC társulatára, amely a legutóbbi szezon negyedik helyén végzett Dunaújváros otthonában lép pályára csütörtökön 18 órakor; a találkozót az M4Sport közvetíti.

Keszthelyi Zoltán

Az újvárosiak az MTK elleni meglepő idegenbeli döntetlen után, két EHF Kupa-mérkőzés között fogadják a somogyiakat, akiknek ellenben csak a hazai bajnokságra és a Magyar Kupára kell koncentrálniuk. A Dunaújváros szombaton még kemény EHF Kupa-meccset játszott, míg a siófokiaknak másfél hetük volt arra, hogy felkészüljenek az újvárosi derbire.

– Felkészültünk a dunaújvárosiakból, és egyértelműen nyerni szeretnénk – nyilatkozta Lars Rasmussen, a Siófok KC mestere.

Igaz, legutóbb az Érd elleni hazai bajnoki előtt is arról beszélt a dán tréner, hogy tudják, mit kell tenni a győzelemért, felkészültek a csatára – aztán simán kikaptak... Szerinte az volt a gond, hogy a kulcsjátékosok sérülése miatt nem tudtak megfelelő szinten edzeni. Másfél hete viszont újra együtt vannak, Erdősi kivételével mindenki harcra kész.

Nagyon fontos bajnoki találkozó lesz az újvárosi – a hazaiak szempontjából már csak az MTK elleni elhullajtott bajnoki pont miatt is. A Dunaújváros tapasztalt kapust igazolt Tomasevic személyében, de nagyon erős a Micijevic, Szalai, Kovács belső hármas a korábban Siófokon is játszott Szekerczéssel kiegészülve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában