Kézilabda NB I.

2018.02.24. 20:24

Győztes meccsel búcsúzott a Beszédes iskolától a Siófok KC

Győztes meccsel búcsúzott a Beszédes iskolától a Siófok KC, mely három góllal verte a DVSC-TVP együttesét. A balatoniak ezután már a Kiss Szilárd Sportarénában játszanak.

Keszthelyi Zoltán

Siófok KC–DVSC-TVP 25–22 (12–14)

Siófok, Beszédes iskola, 500 néző. Vezette: Altmár, Horváth M.

Fordulatos, izgalmas találkozó kerekedett a vendégjátékból, hiszen három perccel a vége előtt még döntetlenre álltak a csapatok. A mecset végül meglepetésre az addig mindössze egyetlen találatot szerző Geiger hozta a siófokiaknak, aki dobott két gólt és kiharcolt egy hétméterest. A másik oldalon viszont Zamfirescu és Punko is hibáztak, így végül háromgólos hazai győzelem született.

A házigazdák háromgólos hátrányból tudtak fordítani a második félidőben, köszönhetően annak, hogy az első félidei tizennégy után ebben a játékrészben nyolc gólon tartották ellenfelüket. Az első és a második félidőben – a lefújás után a legjobb siófokinak választott – Nze Minko volt a legeredményesebb, aki mindkét harminc percben négy-négy találatot szerzett.

A találkozón a negyvennegyedik percig előnyben lévő debreceniek alaposan megnehezítették a balatoniak dolgát, akik a fordulás után aztán magasabb sebességre kapcsoltak, javultak támadásban és védekezésben egyaránt és nyerni tudtak.

Győztes meccsel búcsúzott tehát a Beszédes iskolától a Siófok KC együttese.

Siófok KC: Dedu – Such 3, Geiger 3, Elghaoui 1, Ferenczy 2, Nze Minko 8, Aoustin 3(2). Csere: Gercsó (kapus), Némteh Cs., Jezic, Maibom5(4), Erdősi. Edző: Lars Rasmussen.

DVSC-TVP: Horváth-Pásztor – Varsányi 1, Punko 2, Zamfirescu 2, Despotovic 6, Sirián 4, Vantara-Kelemen. Csere: Csáki 3(2), Yezhykava 1, Palsdottir 1, Hársfalvi 2, Tóvizi, Román. Edző: Vida Gergő.

Hétméteresek: 7/6(2/2), illetve 2/2(2/2).

Kiállítások: 2(2), illetve 8(4) perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában