szponzoráció

2017.09.21. 15:16

Kaposvári KK: új SEAT-okat kapott a csapat

Egy támogatói szerződés keretében a kaposvári Spirit Auto Kft. vadonatúj Seat Leon ST típusú autókat adott – egy évre – az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Kaposvári KK játékosainak, dolgozóinak és vezetőinek. Az egyműködési megállapodást csütörtökön a Városházán írták alá a felek, majd a Kossuth téren át is vehették a gépjárműveket az érintettek.

Kun Zoltán

– Örömteli, hogy egy kaposvári vállalkozás egy helyi csapatban látott fantáziát – vezette be a sajtótájékoztatót Dér Tamás, a somogyi megyeszékhely alpolgármestere. – Remélem és bízom benne, hogy hosszú távra szól ez az együttműködés.

– Kaposváriként nem is lehetett más célom, mint hogy egy kaposvári együttest támogassunk, népszerűsítsünk – nyilatkozta ifjabb Murányi Ferenc, a SEAT gépjárműveket forgalmazó Spirit Auto Kft. ügyvezetője. – A Kaposvári Kosárlabda Klub az elmúlt években a teljesítményével megszolgálta a szurkolók és a közvélemény bizalmát. Hosszú ideje, 1990 óta folyamatosan stabil tagjai az NB I.-es mezőnynek. Ezen kívül a nemzetközi mezőnyben is megmutatták magukat. Kapcsolatunk nem egyszerű szponzoráció, hanem szoros együttműködés és kölcsönös képviselet.

– A megállapodásunk értelmében a csapat játékosai a stáb tagjai és vezetői egy éven át használhatnak tizenöt különböző típusú SEAT gépjárművet – tette hozzá. – Cégünk ilyen módon szeretné elősegíteni a kaposvári együttes mobilitását, rugalmasságát, illetve jó eredményeit, sikerességét. A mostani együttműködéssel a Kaposvári KK teljes gépjármű igényét biztosítani tudjuk.

– Folyamatosan szervezzük a kereskedői hálózatunkat – mondta Papp Zoltán, a Porsche Hungária Kft. márkaigazgatója. – Kaposváron újra indítjuk a SEAT forgalmazást. Két vonalon támogatjuk a sportolókat. Egyrészt a világ élvonalában szereplő versenyzőket szponzorálunk. Cseh Lászlót, vagy a Veszprémi kézilabdázókat említhetem. Emellett a helyi igények és kereskedői javaslatok alapján támogatunk csapatokat, versenyzőket. Így esett a választásunk a kaposvári kosárlabdázókra. Remélem a támogatásunk hozzájárulhat a csapat eredményességéhez.

– Méltóképp szeretnénk képviselni a márkát – nyilatkozta Monok Tibor, a Kaposvári KK ügyvezetője. – Biztos vagyok abban, hogy a cégnek jó reklámja lesz ez a városban. Köszönjük, hogy minket választottak és külön köszönjük, hogy a kombi kivitellel a sportolók életviteléhez passzoló, praktikus modellt kaptunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában