labdarúgás

2018.01.20. 15:22

Kiütéses Rákóczi győzelmet hozott a matiné

Kiütéses sikert aratott első előkészületi mérkőzésen az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi folytatására készülő Kaposvári Rákóczi FC gárdája. A kaposváriak egy híján hússzor zörgették meg a Somogy megyei élvonalban szereplő Balatonkeresztúr hálóját.

Klein Péter

A Rákóczi rutinos támadója Rajczi Péter kezdte meg a gólgyártást a napsütéses januári délelőttön. A kaposváriak volt válogatott csatára végül egy félidő alatt hat találatig jutott, de ebben a játékrészben Sóron Tibor is betalált, Kollega Krisztián pedig triplázott, míg az utolsó percben Hadaró Valentin egy távoli bombával tette fel a pontot az i-re.

A második félidőben sem maradtak adósak a gólokkal a hazaiak a szimpatikusan futballozó, de szerényebb képességű balatoniakkal szemben. Andorka Péter háromszor, míg Laczkó Dávid kétszer talált a kapuba, de a fiatal Balogh Szabolcs is megszerezte első gólját a felnőttek között.

Kaposvári Rákóczi FC–Balatonkeresztúr 19–0 (11–0)

Kaposvár, Cseri út, 100 néző. V.: Hegyi A.

Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Slakta – Nagy J., Ur, Szabó A. Hadaró – Nagy K., Szakály A. – Sóron, Ivancsics, Kollega K. – Rajczi. II. félidő: Borsi – Vachtler, Lakatos G., Fodor M., Varga D. – Godzsajev, Böjte – Balogh Sz., Herzsenyák, Laczkó – Andorka. Edző: Waltner Róbert.

Balatonkeresztúr: Babina – Csáki, dr. Keöves, Mózes, Gelencsér A. – Horváth D., Bartha – Fenyár R., Bogdán T., Slezák – Bakos P. Csere: Koncz, Deákvári P., Fenyár J., Vándor, Paczi. Edző: Deákvári Antal.

Gólszerzők: Rajczi (13., 20., 30., 38., 42. és a 43. p.), Sóron (19. p.), Kollega K. (26., 34. és a 39 p.), Hadaró (45. p.), Andorka (50., 73. és a 79. p.), Laczkó (62. és a 65. p.), Balogh Sz. (76. p.), Böjte (84. p.), Godzsajev (87. p.).

Waltner Róbert: Elégedett voltam a játékosok teljesítményével. A kért taktikai utasítások teljes mértékben betartották. Az második félidőben több fiatal labdarúgó is lehetőséget kapott, az ő teljesítményükre sem lehet panasz. A játékosok fáradtak, hiszen kemény két héten vannak túl, de nem álltak meg egy percig sem.

Deákvári Antal: Jó pályán, jó időben, jó ellenféllel szemben tudtunk mérkőzés játszani. Nagyobb intenzitású volt a találkozó, mintha egy megyei másod vagy harmadosztályú csapat ellen léptünk volna pályára, ezért is döntöttem amellett, hogy játszunk a Kaposvárral. A megyében ötven kilométeres távolságon belül nehéz januárban jó csapat ellen, jó körülmények között mérkőzést játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában