Kézilabda NB I, nők

2017.09.21. 20:30

Kiütötte a Győri Audi ETO KC a tartalékos Siófokot

Rossz kezdés után tizenegy góllal nyert hazai pályán a Győri Audi ETO KC a Siófok KC ellen a női Kézilabda NB I. harmadik fordulójában.

Keszthelyi Zoltán

Győri Audi ETO KC–Siófok KC 31–20 (17–8)

Audi Aréna Győr, 2800 néző. Vezette: Bacs, Bóna.

A balatoniaknak akkor lett volna esélyük egy szoros mérkőzésre, ha Damnjanovicék tudásuk legjavát nyújtják és esetleg a Győri Audi ETO KC gyengébb napot fog ki. Ebből semmi nem jött össze… A – Nze-Minko, Erdősi, Ferenczy nélküli – vendégek már a találkozó elején nehéz helyzetbe hozták magukat, hiszen nyolc perc után már ötgólos hátrányban voltak. Innen még sikerült felállni, bejönni háromra, ám félidőből hátralévő 15 percet 7–1-re(!) nyerte a Győr Görbicz Anita három büntetőjének is köszönhetően, míg a vendégek egyetlen találatát Gnabouyou jegyezte.

A fordulás után felváltva estek a gólok, majd húsz perccel a vége előtt átlépte a kilences határt a Győri Audi ETO KC és innentől már csak az volt a kérdés, milyen súlyos veresége szalad bele Lars Rasmussen együttese. A vége tizenegy lett a kapus Szemerey Zsófi találatának is köszönhetően, akinek csapatából a szünet után – a büntetőt hibázó – Perianu és Aoustin voltak a legeredményesebbek három-három góllal, míg a vendégeknél Mörk négyig jutott.

Győri Audi ETO KC: Kiss É. – Bódi 5, Amorim 5, Oftedal 3, Broch 2, Mörk 6, Görbicz 5(3). Csere: Grimsbö (kapus), Althaus, Hansen 1, Knedlikova 2, Tomori 1, Groot 1. Edző: Ambros Martin.

Siófok KC: Dedu – Such, Gnabouyou 1, Perianu 4, Damnjanovic 2(1), Jezic 1, Aoustin 3. Csere: Szemerey (kapus) 1, Janjusevic 5(1), Németh Cs. Elghaoui 3, Böhme. Edző: Lars Rasmussen.

Hétméteresek: 3/3(3/3), illetve 3/2(1/1).

Kiállítások: 4, illetve 8(2) perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában