Kézilabda NB I., férfiak

2018.01.19. 13:51

Klemen Cehte 2020 nyaráig a Csurgói KK játékosa marad

Klemen Cehte 2020 nyaráig a Csurgói KK játékosa marad, a somogyi csapat előkészületi meccsekkel hangol a bajnokságra.

Huszár Hajnalka

A Csurgói KK NB I.-es férfikézilabda-csapata megkezdte a felkészülést a bajnokság következő szakaszára. Első felkészülési meccsén a Seha Ligában és a horvát bajnokságban egyaránt jól szereplő NEXE csapata volt az ellenfél.

A Csurgói KK tartalékos kerettel vette fel a harcot, de ennek ellenére sikerült kiharcolni a győzelmet. A találkozón Vasics kilenc góljával bizonyult a legeredményesebbnek, de Cehte és Oslak is 4-4 találattal szintén aktív részese volt a sikernek.

A csapat szlovén irányítója  Borut Oslak a hosszú sérülése után újra hadra fogható, Klemen Cehte pedig 2020 nyaráig a Csurgói KK játékosa marad.  A 31 éves kiváló balátlövő a pályafutása alatt a szlovén és a francia bajnokság meghatározó játékosa volt, a múlt nyáron Dubaiból tért vissza és lett a Csurgói KK játékosa.

A somogyi csapat játékosaként tizenhét találkozón hatvannégy góllal járult hozzá csapata teljesítményéhez. A Csurgói KK legközelebb január 20-án 18 órai kezdettel – szintén a felkészülés keretein belül – a horvát Nexe csapatát fogadja a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Fotó: cskk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában