kosárlabda-előzetes

2018.09.20. 14:31

Kosártornával emlékeznek Kaposváron Orosz Lászlóra

Pénteken este hazai pályán is bemutatkozik a Kaposvári KK NB I./A csoportos férfikosárlabda-csapata. A MTOK VIII. Orosz László Emléktorna első találkozóját a Pécsi VSK-Veolia, valamint a Naturtex SZTE Szedeák vívja 16.30 órai kezdettel a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.

Kun Zoltán

A somogyiak a megnyitót követően 18.30 órakor lépnek pályára a Zalakerámia ZTE KK együttese ellen. Szombaton a vesztesek a bronzmeccsen csapnak össze 16.30 órától, míg a győztesekkel a döntőt 18.30 órakor rendezik.

A somogyiak a héten is vívtak egy edzőmeccset idegenben. Székesfehérvárra azonban foghíjas kerettel utazott a kaposvári alakulat. Baki Gergely a Pécsett elszenvedett sérüléséből még nem tért vissza, Ivan Lilov pedig hétfőn, edzésen szenvedett el kisebb sérülést. Kocsis Zalán az U23-as B3x3 válogatott tagjaként Indiában szerepel, Puska Bence pedig betegség miatt nem volt a csapattal. A fiatalok közül Esküdt Zsombor utazott a kerettel, de sem ő, sem Baki nem lépett pályára. A két mérkőző fél szakvezetői ezért abban egyeztek meg meccs előtt, hogy az eredmény, a pontdobók és a statisztika sem lesz publikus. A VII. Orosz László Emléktornán mind Ivan Lilov, mind pedig Baki Gergely remélhetőleg már újra bevethető lesz.

Fontos információ, hogy a sportcsarnok csak a hátsó játékosbejáró felőli lépcsőkön megközelíthető, a portánál a megszokott módon nem. Itt már ki vannak alakítva a lépcsők, parkoló is van néhány, de egyelőre még nagyon kevés. A jegyárusítás és a beengedés a megszokott helyen történik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában