Labdarúgó NB III., Nyugati csoport

2018.03.19. 09:41

Lapátra fel! Szurkolói segítségét kéri a Rákóczi

Hétfő délután 15 órától közös hólapátolásra várja szurkolóit a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC.

Klein Péter

Kaposv‡ri R‡k—czi-Szentl?rinc

– A hétfő reggelre leesett hó sajnos a Rákóczi-stadiont sem kímélte – írta közleményében a Kaposvári Rákóczi FC. – A gyepszőnyeget jelenleg több centiméteres hótakaró borítja, amit csak kézi erővel lehet letakarítani, ezért kérjük kedves szurkolóink segítségét! Kérjük, aki teheti, hétfő délután 15 órától érkezzen a stadionhoz.

– A szurkolóink segítségét kérjük abban, hogy kedden meg lehessen rendezni csapatunk Dunaharaszti MTK elleni bajnoki mérkőzését – áll a közleményben. – Kérjük, aki teheti, ragadjon hólapátot és segítsen csapatunknak letakarítani a pályát! Szurkolóinkat hétfő délután 15 órakor várjuk a Rákóczi-stadionban! A segítők munkáját a hatalmas köszönet mellett egy, a Dunaharaszti MTK elleni bajnokira szóló belépőjeggyel is értékeljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában