egy korszak vége

2017.10.16. 14:55

Lemondott Sótonyi László, a csurgói kézisek edzője

Az EHF-kupától búcsúzó csurgói csapat edzője, Sótonyi László lemondott, így három szezon után új edző érkezik a somogyi városba – olvasható a kézilabdások honlapján.

Sonline

A korábbi többszörös válogatott kézilabdázó 2014-ben az akkori bronzérmes Balatonfüredtől érkezett az akkor negyedik helyen végző Csurgói Kézilabda Klubhoz.

Az ezt követő években a bajnokságban egy negyedik és két ötödik helyet ért el együttesünk. Összesen több mint 120 mérkőzésen irányította a férfi kéziseket.

A Magyar Kupában 2017 tavaszán a Csurgó bejutott a Final Fourba, míg az EHF-kupában két alkalommal is az utolsó, harmadik selejtezőkör jelentette a végállomást, előbb a német Magdeburg, majd a spanyol Anaitasuna ellenfeleként.

A stabil eredmények mellett Sótonyi László óriási szerepet vállalt az utánpótlás nevelésben.

A szakmai munkáért ideiglenesen az eddigi másodedző, Bencze József felel, akinek a munkáját Klemen Cehte segíti, várhatóan ők irányítják a mieinket a szerdai Budakalász elleni hazai bajnoki rangadón is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában