Labdarúgó NB III., Nyugati csoport

2017.08.19. 10:05

Megszerezné első győzelmét a Kaposvári Rákóczi FC

A felkészülés és az edzőmeccsek alapján sokkal többet vártak a kaposváriak az első mérkőzéstől.

Klein Péter

A bajnoki címre hajtó Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói a BKV Előre elleni gólnélküli döntetlennel kezdték a szezont, amit a következő fordulóban szeretnének feledtetni. Artner Tamás tanítványai a felkészülés során számos gólt szereztek, így mindenképpen meglepetés, hogy nem tudták bevenni a fővárosiak kapuját, pedig végig fölényben futballoztak. Ezen a statisztikán javíthatnak a somogyi zöld-fehérek a második körben, szombaton 17.30 órakor a Dunaharaszti MTK otthonában.

– A felkészülés és az edzőmeccsek alapján sokkal többet vártunk az első mérkőzéstől – mondta Artner Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – A találkozó után nem véletlenül voltam csalódott. Kielemeztük a mérkőzést, jó pár játékos keveset tett bele, főleg a második félidőbe. Azt hitték, hogy félgőzzel is megszerezhetjük a három pontot. Ezen a hozzáálláson változtatnunk kell.

A Dunaharaszti a nyitófordulóban a III. kerületi TVE pályáján játszott 2–2-es döntetlent úgy, hogy az első félidőben már két góllal is vezettek, de nem tudták megőrizni előnyüket. A Pest megyeiek legismertebb labdarúgója a rutinos Rusvay Gergely, aki több NB I.-es és több száz NB II.-es mérkőzésen lépett pályára. A dunaharasztiak az előző szezont a 11. helyen zárták az NB III. Középső csoportjában.

– Az előző meccsünket nem tudtuk megnézni, de így is sikerült feltérképezni az ellenfelet – nyilatkozta Artner Tamás. – Az biztos, hogy sokkal nagyobb alázattal kell játszanunk, mint az előző mérkőzésen.

A kaposvári együttesnél sérülés miatt a támadó Rajczi Péter és a védő Fodor Márton sem léphet pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában