ökölvívás

2017.10.21. 10:19

Öt aranyérmet nyertek a somogyi bunyósok

Egy híján tíz érem – öt arany, két ezüst és ugyancsak két bronz – volt a somogyi összmérleg a Bükön rendezett, sorrendben 21. országos női (korosztályos és felnőtt) ökölvívó-bajnokságon.

Fenyő Gábor

A somogyi eredmények

Lelle Fitness és Küzdősport Egyesület

A serdülőknél az 50 kg-os Jozó Csenge (három győzelemmel) aranyérmet, a junioroknál a plusz 80 kg-os súlycsoportban érdekelt Kovács Dominika (egy győzelemmel) szintén aranyérmet, az ifjúságiaknál a 69 kg-os Lakos Regina (az elődöntőben győzött, a döntőtől pedig vissza kellett lépnie, mert megbetegedett) ezüstérmet, a 75 kg-os Lakos Kamilla pedig (egy vereséggel) ugyancsak ezüstérmet szerzett.

Ring SC Kaposvár

A serdülőknél a 38 kg-os Bogdán Dorina (két győzelemmel) aranyérmet, az ifjúságiaknál az 54 kg-os Károlyi Gabriella (egy vereséggel) bronzérmet, a 75 kg-os Petrovics Gabriella (egy győzelemmel) aranyérmet, a felnőtteknél pedig a 48 kg-os Kálazi Mária (egy vereséggel) bronzérmet szerzett.

Kaposvári Nehézatlétikai SE

Az 57 kg-os Matesz Viktória (három győzelemmel) immár a harmadik OB-aranyát könyvelhette el.

Bogdán Krisztián az Eb-n bunyózik

Somogyi sportolóért is szoríthatunk a Törökországban, Antalyában rendezendő ifjúsági (17–18 évesek) ökölvívó Európa-bajnokságon. A vasárnap kezdődő kontinensviadalon a 60 kg-os súlycsoportban Bogdán Krisztián, a Kaposvári Nehézatlétikai SE kiválósága képviseli majd a magyar színeket.

Bogdán Krisztián legjobb somogyiként ezüstérmet szerzett a győri ifi OB-n, az edzőtáborban pedig hozzáállásával meggyőzte a szakvezetőket, így rá esett a választás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában