Röplabda

2017.09.24. 17:02

Szlovéniában turnézott a rekordbajnok Demeter-sereg

A harmadik helyre volt jó a Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapata a Szlovéniában, Muraszombaton rendezett nemzetközi felkészülési tornán.

Fenyő Gábor

A somogyiak az első napon három szettes találkozón alulmaradtak a házigazda Panvita Pomgrad csapatával szemben, másnap a bronzmeccsen pedig öt játszmás összecsapáson bizonyultak jobbnak a francia Ason Orange Volley együttesénél.

Eredmények:

Panvita Pomgard (szlovén)–Fino-Kaposvár 3–0

A harmadik helyért:

Fino-Kaposvár–Ason Orange Volley (francia) 3–2

– Ahogy közeledik a bajnoki rajt, úgy lesz egyre biztatóbb a játékunk – mondta Demeter György, a Fino-Kaposvár mestere. – A házigazda muraszombati együttes tagjai már régóta együtt játszanak, összeszokottabb csapatuk van, ami meg is látszott a találkozón. A bronzmeccsen egy olyan francia csapattal találkoztunk, amely hasonló cipőben jár, mint mi; végül a nagyobb akarat és küzdeni tudás döntött a javunkra.

A Fino-Kaposvár (Szlovéniában szerepelt) kerete: Keen Cameron, Szabó Bence, Bögöly Gábor, Kalmár Ákos, Kiss Máté, Horváth Kristóf, ifjabb Nagy Péter, Galin Nikolov (bolgár), Nagy József, Vajda Tamás, Szabó Barna Frigyes, Kulcsár Adrián, Pápai Péter.

A kaposvári társulat a hétvégén már „élesben” játszik: a vasárnap 17 órakor esedékes hazai bajnoki nyitányon a Debrecent fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában