KÉZILABDA NB I., férfiak

2018.04.22. 18:52

Vasics büntetőjével szerzett pontot a Csurgó

A várakozásnak megfelelően nagy csatát vívott a két együttes. A csurgói csapat a Magyar Kupa után bizonyítani akart, ennek megfelelően állt neki ennek a találkozónak.

Huszár Hajnalka

Bár vendég góllal kezdődött a találkozó a Gyöngyös ott lihegett a csurgóiak nyakán, így nem sikerült tetemesebb előnyt kiharcolni. A találkozónak ebben a szakaszában ismét pályára lépett Bartucz László, a somogyi együttes kiváló kapuőre, aki hosszú idő után állt újra a csapata rendelkezésére. A találkozó utolsó 10 percében Hanusz, Hadziomerovics, Cehte és Radjenovics találataival egalizált a Csurgó, így újra nyitottá vált a mérkőzés. A végjátékban büntetőt hibázott a Gyöngyös, de Loncar vezetéshez juttatta csapatát. Az utolsó somogyi támadást azonban csak szabálytalansággal tudta megakadályozni a hazai gárda, az időn túli hétméterest Vasic értékesítette, így egy pontot elrabolt a Csurgó a Mátra-aljáról.

– A kiesés elöl menekülünk – értékelt Konkoly Csaba vezetőedző. – Ha a tabellára tekintünk, akkor azt mondhatjuk, hogy nagyon fontos egy pontot szereztünk, de a mérkőzésen látottak alapján azt kell mondanom, hogy veszítettünk egy pontot. Hatalmas szívvel és nagy taktikai fegyelemmel játszottunk, nagyon jól játszott a csapatom. Dicséret illeti a fiúkat.

– Változatos , parázs hangulatú mérkőzésen vagyunk túl – mondta Bencze József vezetőedző. – Az első félidőben nem volt hatékony a védekezésünk, emiatt a második félidőben rohantunk az eredmény után. A végén már csak a szívünk vitt előre bennünket, és ennek lett az eredménye, hogy egy pontot sikerült elhoznunk.

B BRAUN GYÖNGYÖS– CSURGÓI KK 27–27 (17–15)

Gyöngyös, 650 néző. V: Andorka M., Hucker R. Gyöngyös: Tóth M. – Urbán 1, Markez 3, Gerdán, Martins 2, Sipeki 3, Németh T. 2. Csere: Hudák, Holló M. (kapusok), Loncar 6, Krivokapics 1, Duris, István 1, Gábori 6, Kovacsics 2 (2). Vezetőedző: Konkoly Csaba.

Csurgói KK: Balogh T. – Vasics 8 (4), Tóth A. 1, Hanusz 7, Hadziomerovic 2, Ferreira 3, Kovacsevics 3. Csere: Bartucz (kapus), Szeitl 1, Josic, Cehte 1, Pavlovic, Radjenovic 1, Vasvári. Vezetőedző: Bencze József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában