Kasi

2017.12.15. 14:53

Vereség lett a nagy jégkorongcsata vége

Nagyot küzdött a sportiskolások serdülő csapata és csak a végjátékot bukta el az U16-os bajnokságban.

Kun Z.

– Két perccel a vége előtt még győzelemre álltunk – nyilatkozta Zsigmond Imre, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője. – Ugyanakkor, ha belegondolok, hogy két évvel ezelőtt még harmincegynéhány góllal nyertek az újpestiek, akkor egy rossz szavam sem lehet, a fejlődés egyértelmű.

Újpest–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 6–5 (1–2, 3–3, 2–0)

Gólszerzők: 0-1: Józsa Mihály (Prins Alexander). 1-2: Zsille Péter (De Paoli Valerio, Lampert Máté). 1-3: Józsa Mihály (Kónya Detre Zétény). 2-4: (Kónya Detre Zétény). 4-5: (De Paoli Valerio).

U12-es bajnoki mérkőzésen

Ajkai Óriások–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 1–11 (0–1, 0–5, 1–11)

– Sajnos Herbán Ákos lebetegedett, így tizenöt mezőnyjátékossal indultunk a mérkőzésre – mondta Zsigmond Imre. – Ráadásul Horváth Mátyás megsérült, így harmadonként egy játékos duplázott. A második és a harmadik játékrészre javult a csapat, ahogy kértem tőlük és saját tempónkban játszottunk.

Gólszerzők: 0-1: Müller Péter, Papp Áron. 0-2: Molnár Donát. 0-3: Tiszperger Péter. 0-4: Németh Marcell. 0-5: Pap Gréta. 1-6: Dávidházi Lilla (büntető). 1-7: Müller Péter, Papp Áron. 1-8: Závodny Zorka. 1-9: Závodny Dorka. 1-10: Závodny Zorka, Dávidházi Lilla. 1-11: Müller Péter.

A Szekszárdon rendezett U10-es korosztályú torna két győzelem és két vereség volt a sportiskolások mérlege, akik a Pesterzsébeti Farkasoktól szenvedtek két vereséget és legyőzték a Szekszárdot, valamint a Pécset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában