Választás 2022

2022.03.31. 19:05

Az ötvenhatosok is szavazásra buzdítanak

Sonline

 A közelgő választás kapcsán az 1956-os szabadságharcosok is felhívták a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy mindenki leadja voksát, és elmenjen szavazni. Ezért levelet juttattak el szerkesztőségünkbe, melyben felhívják a figyelmet arra, az idegen érdekeket kiszolgáló kommunista szellemiség lila, szürke és szivárványos színekben álcázva kezd visszatérni, veszélyezteti a magyar szabadságot, rombolja a magyar lelket.

 

Levelükben leírták: „átéltük és megszenvedtük a kommunista diktatúra szörnyűségeit. Az elnyomó idegen szovjet hatalom szolgalelkű kiszolgálását nem bírtuk elviselni, harcba szálltunk ellene, megfutamítottuk. A szovjet túlerő azonban közbelépett, megmentette őket, szabadságharcunkat leverték és elkezdődött a borzalmas kommunista megtorlás: letartóztatás, kínzás, vallatás, bebörtönzés, kivégzés, a kétségbeesett menekülés.

 

1990-ben megtörtént a csoda, úgy tűnt, hogy a szabadságharc célkitűzései megvalósulnak, visszanyertük függetlenségünket, a megszálló szovjet csapatok elhagyták az országot.”

 

Ugyanakkor levelükben leírják azt is, hogy több, mint 30 évvel a rendszerváltozás után keserűséggel vesszik észre, hogy a vörös szörny nemzetellenes szellemisége nem tűnt el véglegesen, balliberálissá válva, dékásként, szocialistaként, momentumosként, jobbikosként visszalopakodott a közéletbe, továbbra is a nemzetlélek megrontására törekszik. 

Idegen érdekek szolgálatában, ezúttal nem Moszkvának, hanem nemzeti szabadságot korlátozó, nyugati balliberális, globalista köröknek igyekeznek megfelelni.

 

Véleményük szerint a 2022. április 3-i parlamenti választáson újabb szabadságharcot vívunk ezúttal a balliberális világhatalom hazai képviselői ellen. 

Ezért felszólítanak minden nemzetben gondolkodó magyart, hogy támogassa a magyar szabadságot, függetlenséget és nemzeti értékeket képviselő Orbán kormányt és szavazzon a FIDESZ-KDNP pártszövetség jelöltjeire.


 

Címkék#szavazás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!