Megújult utak

2018.12.07. 17:29

376 milliót fordítottak az idén a kaposvári utakra és járdákra

Megújult úton járhatnak a helyiek a Kaposvárhoz tartozó Répáspuszta egyik utcájában, melyet pénteken adtak át.

Gy. Zs.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere elmondta: több mint 11 millió forintból készült el a munka, 250 méter hosszan állították helyre és burkolták le az útszakaszt.

A répáspusztai Radó József Attila úgy véli: szükség volt már a munkára, így nagy előrelépés az utcabelieknek, hogy megújulhatott az út. Régóta kérték ezt, így természetesen örülnek a fejlesztésnek.

– A kaposváriak kérésének megfelelően nagyon sok utat és járdát újítottunk fel az idei esztendőben is, folytattuk a Németh István programban – a még Bereczk Sándor program keretein belül elkezdett – útfelújítási programunkat – mondta el pénteken a sajtónak Szita Károly polgármester. – Több mint 280 kilométer hosszú járda van Kaposváron és több mint 200 kilométer hosszú út, tehát itt mindig van mit javítunk. Ebben az évben 376 millió forintot költöttünk a kaposvári utakra és járdákra. Így 43 utca és 23 járda újult meg az idén a program keretein belül, ami összesen 33 kilométert jelent – tette hozzá a városvezető.

A polgármestertől megtudtuk: a következő évben is folytatják az utak és a járdák felújítását, hiszen mint mondta, ez egy olyan program, aminek soha nem lehet a végére érni. – A többi városhoz képest is kiemelten sokat fordít Kaposvár az utak és a járdák felújítására – jegyezte meg a polgármester. – Nagyon remélem, hogy ami már megújult, az az itt élők megelégedésére szolgál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!