Hírek

2004.11.04. 06:28

A hatéves Patrik az egymilliomodik látogató

Oklevelet, családi jegyet, játék állatot, élő növényt, utazási utalványt kapott a Fővárosi Állat- és Növénykerttől a balatonboglári fiú.

Rados Virág

[caption id="" align="alignleft" width="274"] Patrik élvezte az állatok etetését. Ha felnő, őslénykutató szeretne lenni.
[/caption]– A kígyók a kedvenceim, de minden hüllőt szeretek – jelenti ki a hatéves Tuli Patrik, és arcához simítja az ajándék plüssteknőst.

A fiú Balatonboglárról érkezett, és amikor belépett a fővárosi állatkert kapuján, megtudta: ő az intézmény idei egymilliomodik látogatója. A díszes oklevél mellé családi belépő, paradicsomfa és 150 ezer forintos utazási utalvány dukál.

Patriknak volt már több teknősbékája, papagája, macskája. Ő maga gondoskodott róluk. Mostanában három kutya lesi minden lépését.
Patrikot szoros gyűrűbe fogják a riporterek. Csattognak a fényképezőgépek, ő pedig készségesen válaszolgat az orra alá dugott mikrofonokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!