Hírek

2004.11.13. 01:36

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Libajáték
Ma 10 és 18 óra között Márton-napi sokadalom lesz a megújult Templom téren. Az egész napos programok között szerepel Márton-napi óriás libajáték és más középkori játékok, lámpás- és gyertyakészítés és természetesen kézművesvásár. (vs)

Gödöllő Nemzetiségi bál
A német kisebbségi önkormányzat nemzetiségi estet rendez szombaton 19 órától a művelődési központ aulájában. Szigetújfalui, ikladi és solymári vendégek gondoskodnak a gödöllői fiatalok szórakoztatásáról. A bál fővédnöke Gémesi György polgármester. (vs)
 
Nagykőrös Vetélkedő cukrászok
A Toldi Miklós Élelmiszer-ipari Középiskolában ma rendezik meg a cukrász- és pék-cukrász tanulók hagyományos országos versenyét. (vs)

Piliscsaba Nyitott nap
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara nyílt napot tart november 17-én. Az auditorium maximumban déli 12 órakor tartanak tájékoztatót, a campus pedig egész nap látogatható lesz. (vs)

Pilisvörösvár Egy százalék
A Német Nemzetiségi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány a 2002. évi személyi jövedelemadó egy százalékából befolyt 359 729 forintot játékok, ábrázolási eszközök és sportszerek vásárlására használta fel. (vs)

Telki Egészségház
Folyik a leendő egészségház tervezése, az építés előkészítése. Az érdekelt egészségügyi vállalkozók a helyszínen találkoztak a tervezővel és egyeztették a szakmai, vállalkozói érdekeket az építészeti szempontokkal. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!