Hírek

2004.11.26. 01:07

Maró anyaggal öntöttek le egy magyar nőt

BAMA

Különösen kegyetlen támadás ért egy magyar nőt szerda este a belgiumi Oostende városában. Ismeretlen tettesek maró anyaggal öntötték le az asszonyt, aki nagyon súlyos, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.
Az esetről a belga hírügynökség számolt be csütörtökön. A jelentés szerint a 31 éves nő szerda este hat óra tájban kisgyerekét sétáltatta a belga tengerpart legfőbb üdülőhelyének számító városban, amikor egy vagy több ismeretlen nagyon erős maró anyaggal támadt rá.

A nő az arcán és a nyakán sérült meg. Azonnal a Neder-over-Heembeeki katonai kórházba szállították, ahol kómába esett. Kisgyerekét szerencsére semmi baj sem érte.  A belga rendőrség egyelőre még csak nyomoz az ismeretlen támadó után. Egyes tanúvallomások szerint az akciót két kiskorú afrikai követte el.

A brüsszeli magyar nagykövetség konzulja közölte, hogy felvették a kapcsolatot az oostende-i rendőrséggel, illetve a kórházzal, ahol a magyar nőt ápolják. A nagykövetség kész minden segítséget megadni a támadás áldozatainak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!