Hírek

2004.12.28. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Fót Mindenki karácsonya
Közel négyszáz ember vett részt a Fóti Egymást Segítő Egyesület hagyományos, ebben az évben már tizedszer megrendezett mindenki karácsonyán. Az egész napos program közel egymillió forintba került. A költségek fedezetére a személyi jövedelemadó egy százaléka és a jótékonysági bál bevétele szolgált. (vs)

Szentendre Bérparkolók
A város parkolóinak üzemeltetésére pályázatot írt ki a város. A jelentkezőknek tudomásul kell venniük az önkormányzat által megállapított belvárosi díjakat, amelyeknél sem többet, sem kevesebbet nem kérhetnek. (vs)

Szigetszentmiklós
Egy munkanap A polgármesteri hivatal ebben az évben csak szerdán, december 29-én reggel nyolc és délután négy óra között fogadja az ügyfeleket. A következő munkanap 2005. január 3. (vs)

Piliscsaba Jelzálog
A falu kálváriája felújításra szorul. A megvalósításra benyújtott pályázat utófinanszírozású, ezért a testület engedélyezte jelzálog bejegyzését a munkálatok elvégzése érdekében. (vs)

Törökbálint Körforgalom
A nagyközség testülete jóváhagyta a Bajcsy-Zsilinszky utcában, az M7-es autópálya felhajtójánál, valamint a Szent István utcában a Haranglábnál létesítendő körforgalom tanulmányterveit. Ugyanakkor felkérte a tervezőt, hogy a gyalogátkelőhelyeket pótlólag vezesse rá a tervlapokra. Ezek után a jegyző már meghirdetheti a szükséges közbeszerzési eljárást. (vs)

Vác Adóteher a sírhelyeken
A köztemetőkről szóló rendeletét módosította az önkormányzat. A január elsejével emelkedik a sírhelyek és a temetői szolgáltatások ára. Mindeddig ugyanis az önkormányzat vállalta magára az áfatörvényből adódó és a sírhelyvásárlást, temetői szolgáltatást terhelő forgalmi adót. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!