Hírek

2004.12.31. 06:49

Pezsgős mustár otthonra

Az otthon szilveszterezők kegyeiért vetélkednek a kereskedelmi adók és a királyi televízió. Akárcsak a nagy múltú, ám örökifjú rádiókabaré.

Konkoly E.–Szilágyi Á.

[caption id="" align="alignleft" width="301"] Sipos Tamás (középen) és Varga György Győző (jobbra) nem kímélte Bochkor Gábor Csaó Darwin című műsorát sem
[/caption]A TV2 összes ismert képernyőse ringbe szállt, hogy elszórakoztassa azokat, akik szilveszterkor az otthoni fotelt választják. Az Irigy Hónaljmirigy a csatorna minden arcát kifigurázta már. Most a Csaó Darwin műsorvezetője kerül sorra. Azt még nem tudjuk, hogy Bochkor Gábor miként fogadja a fricskát. Annyi viszont biztos, hogy mi jót nevetünk majd. Irigyék valósággal ízekre szedik Bocsit. Még az ujján látott ezüstgyűrűt is viselik a Csaló Darwin című szilveszteri műsorban.

A csatornán semmi pénzért ki nem hagyták volna az Activityt.
A műsor meglepetésvendége, Cicciolina, az egykori pornócsillag ismét nagyot alakít. Amikor rímet kell faragnia, az így hangzik: ,,Ha egy férfi az ágyba bemegy, annak remélhetőleg a puculója...” (A megfejtés, gyengébbek kedvéért: „merev”.) Hazánk egykori lánya ugyanis az urak legfontosabb alkatrészét egyszerűen puculóként emlegeti. Bocsi is remekel, neki az urak időnként használt ruhadarabját, a szuszpenzort (herevédőt) kell lerajzolnia. Még nem tudni, hogy Gábornak sikerült-e a műalkotás.

Havas tanár urat is megizzasztják. A győzelem kedvéért vállalja, hogy elmutogatja párjának, Jakupcsek Gabinak az ,,ajzószert vesz be” kifejezést. Mondanunk sem kell, Havas Henrik jobb a dumában, mint a mutogatásban. Büntetésből pezsgőzhetnek Jakupcsekkel. A baj csak az, hogy a finom itókába valahonnan mustár kerül...
Jakupcsek Gabriella, aki valaha színésznőnek készült, az év utolsó napján bizonyíthat. Havas Henrikkel eljátsszák Psota Irén-Major Tamás hihetetlenül nagy sikerű kettősét, Lujzát és Jenőt.
A Multimilliomos háziasszonya azt is bemutatja, miként öregszik meg. A lakótelepen játszódó, tréfás egyvelegben Gabi öregaszszonnyá válik, miközben az Argo rendezője, az egykori tévés, Árpa Attila is feltűnik a színen.

El ne felejtsük, a vidám, humoros jelenetek a zenés blokkok között tornáztatják meg rekeszizmainkat. A TV2 szilveszteri buliján ugyanis dalra fakad Tóth Vera Gáspár Lacival. Dér Heni, Schmidt Barbara, Kandech Evelyn, Nagy Edmund és Galambos Dorina, s ABBA-dalokkal szórakoztatják a nagyérdeműt.
TV2 19.45

A legjobb Gálvölgyik, Tímár Péter új feje, a Heti hetes csillagai és Jáksó gonosz csele

Az RTL Klub idén igazi sztárparádéval kívánja feledhetetlenné tenni az estét. Fellép Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Jáksó László, Fábry Sándor, Bajor Imre. Ráadásul a szilveszteri műsorban mutatnak be először néhány percet a 2005. év sikervárományos új vígjátékából, Tímár Péter Le a fejjel! című alkotásából. Ebben Garas Dezső, Gálvölgyi János, Bajor Imre és Hernádi Judit teszi próbára humorérzékünket.

A Best of Gálvölgyi az elmúlt hét év legmulatságosabb pillanataiból válogat.

A paródiák nagymestere nem fog csalódást okozni. A Kész átverés-show Jáksó László műsorvezetésével külön szilveszteri csapdára készül. Fábry Sándor sem kímél minket az év végi poénpetárdáktól. Olyan egyszemélyes show-t kerekít, hogy szem nem marad szárazon - a nevetéstől.

RTL Klub 18.55

Alpesi NéwShowR Markossal és Nádassal, vendégsztárokkal a királyi televízió tálalásában

A Magyar Televízió legnézettebb műsora, a NévShowR ma este élőben jelentkezik az osztrák Alpokból. A művészek, akik vidámmá varázsolják az év utolsó napját, tegnap érkeztek a helyszínre. Az óévbúcsúztatón, ugyanúgy mint eddig, Hajdú Péter és Dömsödi János vezeti a poénokkal igencsak megtűzdelt műsort. A NévShowR hozta öszsze ismét a nagy párost, a Markos-Nádas duót. Markosnak azonban lesz magánszáma is. A humorista életében nem állt még sítalapon, most megteszi. Sőt német nyelven oktatja a havas sportot. Az osztrák hegyvidéken más csatornák sztárjai is békés egyetértésben szórakoztatják a nézőket. Ott lesz Szulák Andrea, Bajor Imre, Hernádi Judit is. Ne feledkezzünk meg Eszményi Viktóriáról, Zoltán Erikáról, Verebes Istvánról és még számos művészről sem! A műsorban zsűrizik is egymást a fellépők, a hírek szerint igencsak cikizősen.

MTV 21.00, 23.00

Éles István élesben, huszonkét szerepben: Gyurcsány, Orbán és mások magyar hangja

Az örökzöld rádiókabarét biztosan ma is sokan hallgatják majd. Aki volánnál ül, többek között Fábry Sándor, Bajor Imre, Kern András és Gálvölgyi János számainak örülhet. Hernádi Judit, Haumann Péter, Éles István, Galla Miklós, Dolák-Sally Róbert és Nagy-Bandó András neve is biztosíték a szórakozásra. Sinkó Péter és Farkasházy Tivadar harmincegyedszer szerkeszti a szilveszteri kabarét. Idén félórával hosszabb a műsor a szokásosnál. Fábry Sándort és Nagy-Bandó Andrást mégis úgy kellett ellökdösni a mikrofon elől, annyira belelendültek. Ehhez társul még egy ötvenperces Verebes-írás, amelyet Kern András ad elő tizenöt szerepben. Éles István viszont huszonkét szerepben ünnepli ötvenedik születésnapját. Mégpedig úgy, hogy Gyurcsányként, Orbánként, Hillerként válaszol a hallgatók kérdéseire.

Kossuth Rádió 20.30

a királyi televízió. Akárcsak a nagy múltú, ám örökifjú rádiókabaré. Konkoly E.–Szilágyi Á. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!