Hírek

2004.12.28. 06:52

Sokan keresik a partnerüket

Szilveszter olyan alkalom, amikor a társat keresők szívesen ismerkednek. Nem véletlenül fogynak gyorsan a társkeresők belépői. Az üzletág virágzik.

Horváth K. József

Kétezertől nyolcszázezer forintig terjed az az árskála, amennyiért a társat kereső az újságok apróhirdetéseit feladhatja, illetve a közvetítőirodák szolgáltatásaihoz hozzájuthat. A telefonos postafiók hívásdíja percenként 120 forint plusz áfa. A válaszok lehallgatása 700 forintnál kezdődik és két-háromezernél  végződik, körülbelül annyinál, mint egy apróhirdetés feladásának az ára.

Az interneten is lehet társat keresni, ami egyenlő az internet-előfizetés költségeivel. A másik véglet a  nyolcszázezer forintos éves díj, amelyet  akkor célszerű befizetni, ha valaki fényűző körülmények között akar ismerkedni. A Korona Klub budapesti, XVII. kerületi irodája a 19 500 forintos éves tagdíjért a havi három partner kiközvetítése mellett klubesteket, közös nyaralásokat, kirándulásokat, szilveszteri partit rendez, aminek külön díja van.

Egy újfajta, szintén a személyes találkozáson alapuló módszer az úgynevezett gyors randevú, amelynek keretében egy óra alatt hét úrral vagy hölggyel lehet hét-hét percet beszélgetni. A Rapid Randi amerikai találmány. Az egy óra alatt lefutó ismerkedések végén azok telefonszámát adja át az iroda a másiknak, akik szimpatizáltak egymással, s ezt jelezték is a papíron. Egy ilyen óra díja személyenként 4000, az USA-ban 6335 forint.

Szilvási Terézia, a Korona Klub és Baráti Kör XVII. kerületi irodavezetője a budai Monarchia étteremben szervezi a szilveszteri partit. Klubtagoknak 12500, a vendégnek 13800 forint az est ára.

Rámenősebbek és visszafogottabbak

A Sissy Iroda ügyfeleinek – akik csak arra várnak, hogy az adatbázisban szereplő adataikat valaki megpillantsa, s keresse velük a kapcsolatot – havi díja 1500 forint. Fél évre 6500, egész évre 9000 forint a tarifa. A rendszerben válogatni akaró kezdeményezők 3500 forintot fizetnek havonta. Fél évre 15750, egy évre pedig 21 ezer forint a díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!