Hírek

2005.01.18. 06:57

Átigazolási hírek a labdarúgó nb I-ben

BAMA

Kiss György a Fradiból a Fáy utcába szerződött
VASAS Amiről korábban már beszámolt a Reggel, most megvalósult, a ferencvárosi hátvéd, Kiss György másfél éves szerződést írt alá a Vasashoz. Kissnek a zöld-fehérek csökkenteni akarták a fizetését, a játékos ezt nem fogadta el. Prémiummal is tartozott neki a Fradi, ám erről lemondott, így volt klubja közös megegyezéssel szerződést bontott vele. Ez azt jelentette, hogy azonnal igazolhatott. Volt külföldi megkeresése is, de az ajánlatot komolytalannak tartotta, jobban bízik a Vasasban és egykori – dunaújvárosi – edzőjében, Egervári Sándorban.

Feczesin Róbert  visszatért a Chelsea-től
ÚJPEST Az egyhetes próbajáték után nem kapott szerződési ajánlatot Feczesin Róbert a Chelsea-től. Nagy részt a juniorokkal edzett Londonban, s menedzsere, Gunnar Grynner ezen a héten kap választ az angol klub vezetőitől. A Chel-sea most nem tart igényt a csatár szolgálataira, a kérdés, hogy a kékeknek a jövőben vannak-e tervei „Feczével”?

Geri Gergely és Sipos Norbert a Nyírségben
NYÍREGYHÁZA Próbajátékra érkezett a szlovákiai Geri Gergely és Tatabányáról Sipos Norbert. Mindketten megfeleltek, így a klub szerződést köt velük. Várhatóan a Rakamaz labdarúgója Minczér Tibor is aláírhat Nyíregyházára, ha elfogadja az ajánlatot. Hegedűs Tibort viszont kölcsönadták a Kaposvárnak, míg Ignácz Zoltánnal és Turóczi Mihállyal közös megegyezéssel szerződést bontanak, ha lesz értük jelentkező csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!