Hírek

2005.01.11. 06:49

Kolosi szerint az RTL Klub betartotta a szerződést

Schiller Zsolt

Több mérkőzésen nem tették ki a Szaknévsor tábláit, s akadt olyan találkozó, amikor a reklámspotok is elmaradtak. A szerződés értelmében Bodnár György élhetett visszavásárlási jogával, mindöszsze egyetlen forintért. Ám ez elmaradt, mert a Profi Liga kifizette a 36 százalékos üzletrész értékét, 250 millió forintot. Közben a felek továbbra is egymásra mutogatnak. Az MLSZ vezetése az RTL Klubot okolja történtekért, mondván a csatorna hibája miatt nem ment le a magyar–brazil alatt a reklámfilm.
– Az RTL Klub minden, a csatornára vonatkozó, aláírt szerződést betartott
– mondta Kolosi Péter, programigazgató. – Részletesebben csak akkor beszélhetek erről, ha a partnereink engedélyt adnak erre. Azt viszont el kell mondani, hogy két darab szerződés van, az egyik a bajnoki mérkőzésékre vonatkozik, a másik a válogatott találkozókra. Nos, utóbbit a jogtulajdonossal kötöttük, s abban nem érdekelt a Magyar Labdarúgó Szövetség. Nem is értem milyen alapon akarna perelni bennünket? Mi eleget tettünk a szerződésekben vállaltaknak, s ez alapján nem kellett adnunk reklámfilmet az említett válogatott meccsen.
Információnk szerint Bodnár úrnak elsősorban nem is a reklámspotokkal, hanem a ki nem helyezett reklámtáblákkal volt gondja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!